Săptămâna trecută am fost la Cluj, încercând să îmi urmez ideea de a-mi face buletin de Cluj, ca să îl pot vota pe Alexa. Din nefericire, nu s-a putut, ar fi trebuit să merg mai demult, așa că a trebuit să mă bucur de invitația la TIFF. Nu m-am bucurat, a fost așa o invazie de hipsterism pe străzile clujului, că aerul devenise de nerespirat de la aromele flatulențelor date pe la mesele barurilor de pe străzi.

Așa că mi-am luat copiii și am plecat la Salina Turda. A fost prima oară în viață când am văzut așa ceva și nu mi-a părut rău. Chestia aia e URIAȘĂ, dimensiunile sunt de ordinul zeilor, nu al oamenilor. Și gândul că acolo s-a săpat manual, începând de la 1700, te face să te înfiori puțin.

Ca punct de atracție haioasă este lacul sărat din interior, lac unde te plimbi drăguț cu bărcuțe. Copiii au fost leșinați după plimbare. La fel și după datul în roata mare din interior.

A fost amuzant că am decis să nu ieșim pe unde am intrat, ci să mergem pe jos până la cealaltă ieșire. Neștiind că cealaltă ieșire iese în Turda, la 5 km distanță de unde ne-am lăsat mașina. Din fericire, au și taxiuri.

Recomand cu toată inima, e un obiectiv turistic ce TREBUIE vizitat. Așa vei înțelege cât ești de mic și irelevant în toată această lume.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.