foodnazi

Din cauza atâtor emisiuni cu bucătari, s-a dezvoltat în rândul cititorilor ușor mai low IQ o pasiune către condamnarea mâncatului nesănătos. Practic, a devenit o datorie de serviciu intratul pe internet și comentatul la poze cu mâncare.

Ușor, ușor, o să înceapă să ne fie frică să mai punem o poză cu o ceafă la grătar, dacă nu e însoțită neapărat de niște brocolli stropit cu lime și mențiunea că ceafa e de la un porc argentinian, crescut bio, doar cu porumb fără modificări genetice.

Oare de ce dracu ne-o fi atât de greu să trăim și să lăsăm și pe celalți să trăiască? Dacă eu vreau sămănânc slănină, care e problema ta? O să crapi tu în locul meu?

Foto Copolovici

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.