Mă uitam, plin de dezgust, la ce amploare au luat reacțiile la adresa articolului din revista fostei prostituate Floriana Jucan (hai, că nu se poate să știți rahaturile alea cu ambasadorul elveției, gigi kent și restul de distracții care i-au adus banii de bătrânețe doamnei). Și zic fostă pentru că nu știu ce mai practică acum, în afară de prostituția jurnalis

tică.

Serios, nu pot să înțeleg amploarea pe care a luat-o mizeria aia de articol laudativ la adresa celeilalte centuriste, de data asta din teleorman, Veorika. Jucan este aservită PSD dintotdeauna, e suficient să dai o căutare pe numele ei ca să vezi cum își primește bănuții de buzunar din contracte cu diverse chestii PSD.

Care e faza, care e marea importanță? De ce a luat foc toată bula asta de hipsterism, pe un articol EVIDENT scris de o pesedizdă pentru o altă pesedizdă. E ca și cum tâmpițica de la Craiova ar lăuda-o pe cea de la ministerul de interne și lumea s-ar ultragia, dar vai, dar cum așa ceva, două pesedizde se laudă între ele?

Nu știu, ceva îmi scapă și nu știu ce.