“Gătește” e mult spus, că-s bruschete, dar noah: tai câteva felii de pâine în fâșii groase de 3 degete, le ung cu ulei de măsline, pun sare și piper, pe unele usturoi, pe altele parmezan ras (puțin) și pe unele nimic.

Le rumenesc la cuptor, cu atenție să nu se facă biscuiți (maxim 10min la 180-200 grade).

Pun pe ele roșii cubulețe și busuioc, mozarella și oțet balsamic, prosciutto crudo, bresaola, parmezan fâșii, telemea și cimbru și ce mai am chef.

Merg bine seara. Mi-am pus și un pahar de vin alb.

Fi-mea le-a declarat dezgustătoare (de fapt, cuvintele ei au fost “îmi vine să vomit”), deci bănuiesc că-s decente.

PS: Va ajung 3-4, ca sa stati sub 400 kcal.

PPS: Cine recunoaște toate ierburile, are o bomboană.