Începând cu luna August, providerul nostru favorit de licori bahice, FineStore, și-a schimbat adresa depozitului cu una mai mare și mai ușor accesibilă. Google Maps sau Waze CTPark Bucharest North, str. Vila Ana nr.6, clădire BUN 2, Afumați, Ilfov. Merge si cu str. Vila Ana nr. 6, verificat de mine.

Practic, Finestore a fost condamnat de către propriu său succes să treacă într-o locație mult mai mare, după creșterea masivă avută anul trecut. Pur și simplu se cerea un spațiu mai mare, pentru toate băuturile posibile, din toate colțurile lumii. Așa că s-a luat unul de 10 000 de metri pătrați. Ca să aveți idee de magnitudine, un magazin de bricolaj standard are în jur de 8000 de metri pătrați, 10 000 cu tot cu dependințe exterioare. Au scris și domnii de la Forbes despre eveniment.

Și, astfel, o să aveți stocuri suficiente la dispoziție, chiar dacă vine, cu pași repezi, acea perioadă a anului în care începem să comandăm mai multe produse, să fie, că cine știe cum ai nevoie de un rom bun și rar, nu? Și nu vă faceți probleme, loc de parcare găsiți, accesul e rapid, direct de pe centura capitalei, se merge drept, faci dreapta in CTPark și iarăși drept în față se vede FineStore.

Și, pentru că sunteți primii din prietenii FineStore cărora li se comunică vestea, aveți și un cod de reducere, DEP20 , de 20%,  pentru toată săptămâna 2-8 octombrie, să vă comandați ce vă dorește inimioara.
Happi finestoring!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.