Bună Cetin,

Am citit articolul tău și iată răspunsul SAMSUNG.
(Dragoș a primit deja acest răspuns.)

Îi mulțumim lui Dragoș pentru pasiunea sa pentru produsele și brandul SAMSUNG. Îi mulțumim și pentru mesajele despre SAMSUNG pe care le-a postat recent pe blogul său și pe celelalte canale.
Din mesajele lui recente, înțelegem că Dragoș și-ar dori un alt tip de parteneriat contractual cu SAMSUNG (nu în cadrul Samsung Mob!lers), pentru a deveni un ambasador al brandului. În prezent, nu avem alt program de ambasadori de brand pentru entuziaștii SAMSUNG, în afara programului Samsung Mob!lers. Programul Samsung Mob!lers este o comunitate de utilizatori voluntari de dispozitive mobile Samsung, care testează produsele noastre și cărora li se oferă oportunitatea de a participa la evenimentele noastre de marketing.

Apreciem inițiativa lui Dragoș și punctul lui de vedere și îi mulțumim încă o dată pentru susținere. În calitatea sa de blogger, îl vom ține, bineînțeles, la curent cu toate noutățile noastre.

Seară bună!

25 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Si eu am primit unul aproape la fel

  0

 2. #3

  Reactia extrem de rapida a celor de la Samsung, denota ca pentru ei conteaza discutiile de pe bloguri.
  E bine asta.

  0

 3. #4

  Nu ma pot abtine.
  COmunicatul pe langa stilul politicos, clasic al comunicatelor de companii, are clar o doza masiva de ironie, as zice fina.
  Spune de pasiunea lui Haotik pentru SAMSUNG, cum a facut el voluntariat pentru brandul iubit, dar cerea “un alt tip de parteneriat contractual”
  Apoi ii specifica ca ” nu avem alt program de ambasadori de brand pentru entuziaștii SAMSUNG”
  Adjectivul “entuziasti” face toti banii.
  Nici finalul nu e rau 🙂

  0

 4. #6

  Eu recunosc ca nu sunt invatat cu aceste comunicate oficiale insa mi se pare a fi un comentariu de pe aici unde se repeta obsesiv o sintagma pentru a fi indexata de Google. Cum ar fi sa mergi la magazin si sa ceri o bere rece si vanzatorul sa iti raspunda asa: “doriti o bere rece? nu avem o bere rece momentan insa daca dumneavoastra chiar va doriti o bere rece va recomandam teresa de la colt unde sigur au bere rece si daca maine o sa doriti din nou bere rece sigur ca o sa avem si noi bere rece si va vom putea oferi o bere rece insa astazi cu regret nu va putem oferi o bere rece.”

  0

 5. #7

  cred ca se aplica ce se zice despre japonezi aici.
  ca au cutite asa de fine ca te trezesti facut salata inainte sa iti dai seama ca sangerezi.
  misto raspuns.

  0

 6. #8

  Auzi, boss, da de ce îți bați joc de cititor cu gri-ul ăsta? E bine cum era. Lasă așa. Ai lăsat copiii la calculator?

  0

 7. #9

  Boss, ungurii nazishti mai au voi se comenteze aicea? Daca da, cer permisiunea sa zic ca foarte tari ashtia de la Samsung! Citind doar comentariul bloggerului de la postarea ta anterioara, imi dau seama ca firma se jena foarte tare ca are de-a face cu unu din asta. Shi ce elegant l-au trimis la plimbare!

  0

  • #10

   stii prea bine ca poti comenta oricand si ca nu am probleme cu tine

 8. #11

  Periculosi japonezii astia din Seul

  0

 9. #15

  fin :))

  0

 10. Scot ASul din mâneca si ii dau un mail lui Haotik in seara asta. Posibil abia sa fi început campania ! Puneti la bookmark comentariul asta.

  0

 11. #17

  Steve Jobs ar fi zis: “Leave us alone!”

  0

  • #18

   Si Borcea ar fi zis :” Lasati-ne sa ne pregatim pentru Liga Campionilor”

   0

 12. #19

  Cam asa se ambaleaza un “NU” politicos si dragut, iar finalul: “îl vom ține, bineînțeles, la curent cu toate noutățile noastre” se regaseste in toate mesajele de refuz standard, ca sa lasi o portita deschisa, ca cine stie, poate la un moment dat vei avea nevoie de respectivul sau va veni cu o propunere interesanta. Eu cand refuz o propunere de colaborare, intotdeauna inchei cu o formulare asemanatoare.

  0

 13. #23

  O intrebare: formularea “Seara buna” e corecta? Nu e mai corect “O seara buna”?

  0

 14. #24

  Asta e o muie fina. Sunt curios cum a reactionat elementul, oare in stilu-i grobiano-agramat clasic?

  0

 15. Un raspuns gandit de PR, deci ca la carte.
  Sper sa se linisteasca apele, nu e nevoie de titlul de ambasador pentru a promova sau testa produsele unui brand. Personal cred ca s-a facut prea mare tam-tam cu aceasta campanie. Chestia devenise chiar obsesiva si deranja.

  1