Eu am conturile la ING, din motive evidente, de internet banking superior și lipsa oricărui contact uman. Nevastă-mea la Raiffeisen, pentru că așa a zis firma. Desigur, nu poți fi obligat să îți deschizi cont undeva, dar dacă vrei să îți iei salariul…

Bon, ideea e că am pus internet banking și pe contul de Raiffeisen. Trecem peste faptul că e lejer debil, trebuind să ai cardul fizic băgat în token ca să îl poți folosi, că na, nu pot fi toți ING.

Dar de ce, în numele lui Mugur Isărescu, nu pot vedea ce sold real am? E exact cum era înainte la Transilvania. Interneții îmi arată o sumă, dar aia e oarecum relativă, dacă nu s-a făcut încă decontarea, tu vezi că ai 3000 lei în cont, dar fizic ai 2000. De ce la ING se poate și în alte părți nu? De ce trebuie să inventăm roata de fiecare dată și să ne ia câțiva ani să ne dăm seama că am inventat-o prost?

Mi-am adus aminte de internet bankingul de la Transilvania de acum câțiva ani și mi s-a tăiat respirația de nervi. Mers doar pe windos xp, certificate de autentificare care nu mergeau decat pe IE6, proceduri speciale pentru Vista, inexistența unor proceduri pentru Mac, un vis. Bine, e de înțeles, fiind vorba de o bancă din Transilvania…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.