Ați observat vreodată că oamenii, în general, dar femeile în special, în chestiile pe care le consideră ele feminine, gen sănătatea, au obsesia de a contrazice specialiștii în domeniu și a se ghida, în principal, pe sfaturile altora, de preferință străini, fără niciun fel de experiență practică?

Mă uitam și pe blog, la unele din articolele lui Maddame. Maddame e fizician, unul extrem de bun în meseria sa, nu în țară, ci în europa și lume. Este incredibil cum la articolele ei apare câte unul cu argumente căutate pe google, stai să îți spun eu, că nu e chiar așa, știu că ai scăpat din bucătărie, dar totuși, ești femeie.

La fel făcea în urmă cu ani, maică-mea, un înfocat fan Antena 3 și Victor Ponta. Discutam despre politică și ce se mai întâmplă în viața cetății și când încercam să îi explic că greșește și că Mickey Maus e un gunoi, argumentul ei superior era că așa e de părere și Lenuța, vecina de vizavi. Lenuța fiind casnică, cu soțul șofer pe o mașină de cărat chestii, are ca principală ocupație crescutul copiilor, găinilor din curte și altele. Eu, na, eram eu.

Așa și tâmpițelele astea cu NMG.
Ea este Margareta Mamina.

Margareta Mamina, alintată maminuca, este, din neant, specialist alergolog. Știe ce face ambrozia, o recomandă și sfătuiește oamenii să o consume, pentru că de fapt, este bună, ce ai tu nu e alergie, e un conflict avut când a înflorit ambrozia.

E ok, Margareta Mamina e o tâmpită, poate spune orice, e un internet liber. Dar Margareta Mamina a primit 105 likeuri la postarea respectivă. 105 văcuțe cu cabină ignoră cu succes recomandările tuturor medicilor, tuturor mesajelor oficiale și aplaudă ca focile la spusele unei toante necunoscute, fără nicio relevanță pentru nimeni, fără studii, fără nimic. Și sunt capabile să își pună la bătaie sănătatea lor și a copiilor lor pe baza spuselor unei necunoscute de pe internet.

Eh, aici este reala problemă, educația feminină. Pentru că, iată, ținerea lor în întuneric și bucătărie duce la netezirea completă a creierului și se ajunge la oameni și copii morți, pe motiv de idioți și mămăligă vârtoasă.

Și dacă credeți că exagerez când mă refer la femei, încercați să vedeți care e procentul de femei din aceste grupuri de pseudomedicină și crimă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.