În ultimele săptămâni am văzut FOARTE multe femei la volan, ÎN MERS, citind căcaturi de pe telefoane. Desigur, nu e o recrudescență a lor ci, pur și simplu, după ce am văzut prima aiurită care mergea cu 20 la oră bălăngănindu-se pe șosea, pentru că citea ceva pe telefon, am început să fiu atent la comportamentele de gen. Serios, NU SE UITĂ LA ȘOSEA secunde bune, pur și simplu mașina merge singură, fără control, în timp ce farfuza belește ochii sub volan, la telefon.

Nu am văzut NICIODATĂ un bărbat care să facă chestia asta la volan. Da, sunt cu telefoanele la ureche, dar niciunul nu citește facebook în timp ce mașina i se unduie pe șosea.

Serios, femeile ar trebui să aibă bandă separată pentru condus. Și nu glumesc, chiar e o dorință bine întemeiată, sunt mult mai slabe ca șoferi, neatente, nu au bun simț în trafic, nu cedează trecerea, pentru că se simt tot femei, deci stai, cum adică să treacă ăla înaintea mea? De aia am eu vagin?

Deh, câteodată, se mai întâmplă și rele. La cât mai multe și să sperăm că poliția o să înceapă să dea amenzi și pentru chestii de astea. Poate secolul acesta?

Secundele interesante sunt la minutul 10.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.