Pozele sunt luate de pe un grup de miresici de pe internet. Femeia, ca de obicei, cere sfaturi de viață, sfaturi ce țin de viitorul ei complet, de căsnicie, de la niște doamne bine de pe internet, doamne pe care nu le cunoaște, dar care oferă sfaturi pertinente. Și vin sfaturile pertinente.

Iată, ele sunt femeile libere și independente ale secolului 21. Una din ele este chiar gen Niciodată nu mi-am plătit consumația, mai bine ies singură. Nu-i așa că concluzia ipotetică Toate femeile sunt prostituate, trebuie doar să li se găsească prețul, este extrem de bine definită doar în 3 poze de pe net?

Cum poți să pretinzi egalitate de la mine ca om, femeie fiind, când tu nu concepi să fii altfel decât întreținută, pentru ipotetica deschidere apoteotică a picioarelor tale, ca răsplată a cafelelor pe care ți le plătesc? Cum să poți ridica capul de femelă din pământ, atunci când te trimit la locul tău, în bucătărie, când ție ți se pare sub demnitatea ta să îți plătești consumația și ai cele mai jenante vorbe la adresa bărbaților care nu înțeleg că tu trebuie să fii plătită pentru că ai ieșit din casă?

A nu se înțelege că eu consider că într-o relație, totul e 50/50. Dimpotrivă, banii trebuie să fie la comun și nu trebuie să existe diferențiere între al meu și al tău. Întotdeauna voi plăti consumația, atunci când ies cu o femeie, mai bine îmi tai o mână decât să cer 50/50.

Fata de mai sus are o problemă reală. În schimb, pațachinele alea…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.