1. Roz este culoarea femeilor.
Greșit. În ziua de azi, un bărbat puternic se îmbracă în roz. Vă spun cu siguranță, am văzut eu. Dacă asortează și un fulăraș de aceeași culoare, converși și ochelărei contrastanți, avem un bărbat puternic, sigur pe masculinitatea și sexualitatea sa.

2. Doar femeile plâng
Nu e adevărat. Și bărbații plâng. Și bogații plâng. Toată lumea plânge. Eu plâng în mod constant, de fiecare dată când văd vreo decizie a cabinetului Ponta, de fiecare dată când îmi plătesc ratele, de fiecare dată când schimb euro ca să îmi plătesc chiriile. Plâng. Plânsul a devenit parte intrinsecă a vieții mele goale și pustii. Plâng.

3. PMS-ul le tâmpește pe femei
Eu, sincer să fiu, am aflat de la PMS la o vârstă destul de înaintată. Obișnuit fiind să enervez femeile tot timpul, nu am simțit niciodată vreo diferență comportamentală în momentul enervării. Ulterior, am înțeles că e posibil să fi întâlnit eu, de-alungul vieții, numai femei pe ciclu.

4. Femeile se îmbracă mai greu decât bărbații
Nu am observat niciodată vreo diferență. Desigur, am avut un tată care a avut grijă să îmi explice unele mici reguli de conviețuire cu animăluțele de casă, așa că am fost pregătit de mic. Dacă aveam întâlnire, întârziam 45 de minute, ca să nu aștept decâtr maxim jumătate de oră.
După ce m-am însurat, a fost mai simplu. Pun pe mine blugii, tricoul, după care ies din casă să încălzesc mașina. Sau să îi pun apă la ștergătoare. Sau să îi dau o perie. Mă relaxez 45 de minute, o oră, nevastă-mea nu întârzie peste timpul acesta și uite-așa, a happy man.

5. Locul femeii este în bucătărie.
Greșit. Locul femeii este peste tot în casă. Pe unde e de făcut treabă. Mai un mop, mai un șters de praf, covoare de scuturat. Iar dacă vrea să fie cu adevărat perfectă, trebuie să fie așa:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.