batrana.jpgCugetam azi, în timpul plimbării zilnice de 10 kilometri, la soarta cruntă a femeii in societatea de astăzi.
Incă de la vârsta pubertăţii, se supun celor mai drastice diete, pentru a-si păstra corpul suplu. Se epilează in cele mai ciudate locuri, locuri in care un bărbat nu s-ar atinge nici picat cu ceară. Se dau pe faţă cu diferite creme şi machioare, dimineaţă, la prânz şi seara. Poartă tocuri de 15 centimetri, tocuri care le distrug picioarele şi le provoaca varice enorme la batrâneţe.

Scopul? Unul singur. Provocarea unui act sexual, care in cele mai fericite cazuri, durează maxim 10 minute, cu tot cu preludiu, din partea unui bărbat, care consideră ele, ca e alesul. Pentru asta se supun zilnic la toate torturile astea.
Rezultatul? În jurul vârstei de maxim 40 de ani, „alesul” o vede că e deja bătrână si lipsita de sclipirea celor 20 de ani. Şi se duce să simtă tinerete în altă parte, la alta feminină care prestează despre diete, epilari inghinale şi alte plăceri.

Si ea, cu ce rămâne? Cu ulcer de la diete, varice cât degetul de la tocuri, diabet de la dulciuri, spondiloze de la frigul îndurat în bluziţe cu buricul la vedere.
Şi cu amintiri.