farse ING

Mai acum vreo 2 ore m-a sunat o domnișorică de la ING, nu i-am reținut numele, să îi zicem Mărioara, care a încercat să îmi explice că acel comision este profund normal și că ei îl au demult. La care eu am întrebat-o, simplu:

– Ce fac eu, ca persoană fizică, dacă cineva care îmi știe numărul de cont, vine și îmi depune în cont de 10 ori, de 100 de ori, câte 5 lei?

Desigur, sărăcuța Mărioara, neștiind că stă de vorbă cu un tip care trăiește, practic, punân cuvinte unul după celălalt și frazeologia de manual pe care a învățat-o ea nu prinde, a început să îmi recite că trebuie să îl instruiesc pe respectivul să plătească el comisionul. De fiecare dată când o întrebam. Fără excepție.

Până când am simulat că mă răstesc la ea și că doresc să îmi răspundă clar ce fac eu dacă cineva dorește să îmi facă o farsă și îmi face 10 depuneri a 10 lei în cont. În acel moment, Mărioara s-a scăpat ușor și a rostit cu gurița ei, bănuiesc că înregistrarea e acolo drept martor, că da, de fiecare dată mi se va reține din cont comisionul de 15 lei.

Așa că, dragii mei, dacă vreți să faceți o farsă frumoasă, o bucurie unui prieten, mergeți la ghșeele ING și faceți-i cât mai multe depuneri numerar, cu sume mici. Puteți începe de la 1 leu, să vedem dacă sunt posibile. Bănuiesc că un 5 lei acolo sunt accesibili și acceptabili.

Să fie bine ca să nu fie rău.
Ahaha ce distractiv… :mrgreen: