Tot poporul a obervat ca in marea lor majoritate, filmele pe care le fac eu pentru arhiTV sunt facute la bustul gol. Din varii motive, cum ar fi ca mi-e cald, ca asa am chef, ca tocmai am facut dragoste si vreau sa imi racoresc hormonii. Nu consider ca ar fi ceva grotesc, pentru ca e corpul uman, nu e indecent, nu nimic. E un barbat intre doua varste, grasut, care are ceva de spus.

Ei, nu e chiar asa. 30% din comentarii se refera la faptul ca eu stau la bustul gol. Ca sunt indecent. Ca sa pun o haina pe mine. Ca nu mi-e rusine?

Bai mostrolacelor, bai brolopristilor, bai fleostoroilor, voi cand va treziti dimineata, sunteti la costum? Voi cand faceti baie, faceti cu costum pe voi? Mama voastra, cand v-a fatat, era in crinolina?
De unde plm atata pudibonderie? Va sclifositi atata de parca as fi Paris Hilton aratandu-si curul pe net. Chiar sunteti atat de inocenti si de virginali incat nu ati vazut un tors de barbat? Trebuie sa fie neaparat acoperit cu haine, tip tol festiv, ca sa nu va agreseze ochiul gingas?

Sau pur si simplu nu aveti nimic in cap, si asta e singurul vostru comentariu….

[tags]arhi, arhitv, paris hilton, pudibonzi, fanfaroni, sicofanti, idioti[/tags]