Ieri am primit inclusiv mail cu Hai, unde e articolul de 1 Aprilie, că vreau să râd.
Mno, pentru, cred, prima oară din 2006, de când există acest site, nu am scris nicio glumă de 1 Aprilie. De ce?

Simplu, mi s-a acrit de comentariile tip Haaaa, m-am prins, crezi că sunt prost și nu știu că e o glumă de 1 Aprilie?

Ideea, la glumele de genul acesta, mai ales cele publicate online, este că ar trebui să fie o glumă generală, la care cei din comunitate să participe și să o ducă mai departe. Cum era ca atunci când am scris că mă angajez la Antena 3, împreună cu Mircea Badea și că ne iertăm reciproc păcatele, comunitatea să preia gluma și să o ducă mai departe? Da, mișto, important e că există disponibilitate, v-am văzut ieri la masă în BĂneasa, păreați prieteni, poate îl mai aduci și tu cu picioarele pe pământ. Chestii de astea simple, care duc păcăleala pe cu totul alte culmi.

Doar că cei care simt și fac asta sunt prea puțini. Și nu prea are sens să moderez, iarăși, sute de comentarii de Aha!!! M-am prins!!!. Mi-e și mie lene, sunt om, am o vârstă.

Cea mai bună păcăleală de ieri a fost vestea că moare Iliescu. Din păcate, se pare că i-a murit moartea, pe holurile spitalului, infectată cu ceva nosocomial.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.