Iată, deși toată lumea dorea să salveze familia tradițională și copiii ortodocși din ghearele hulpave ale homosexualilor care vor, nici mai mult, nici mai puțin, decât să îi violeze scârbavnic, nu așa cum se violează la noi, din moși strămoși, se pare că, totuși, în românia există o majoritate pro gay, care dorește să își dăruiască urmașii pe altarul diversității.

Acum, vorbind foarte serios, înfrângerea asta este îngrozitoare pentru toți susținătorii.
Pentru BOR, reprezintă o cădere de pe cai foarte mari, în care amenințau pe toți cu anatema dacă nu marcă banul pentru catedrale și salarii. Adică campania BOR a fost fix la nivelul acesta:

Preot din Bacău: “Nu mai este timpul de cuvântul blândeţii şi al milei. Pentru cuvântul creştinului şi viaţa lui noi trebuie să scoatem sabia astăzi. Cei care au fost împotrivă, o să ne aducem aminte de dânşii! Şi o să plângă cu lacrimi de crocodili şi o să-şi blesteme zilele.”

Sabia, excelență, nu iubirea dumnezeiască și alte mizerii. Sabia, da? Urmarea fiind

– “Lasă că o să vină să ţi-i ia (n.r. copiii) pedofilii să îi dea la aia care n-au.”
– “Lasa că o să-i ia norvegienii!”
– “Sa te văd atuncea!”

Acum, când o să mai vină prea sfințitul daniel la cerut bani pentru luxul preoțesc, hoții din psd o să se gândescă de două ori, pentru că s-a dovedit că, de fapt, sunt complet ineficienți și influența lor este în media de vârstă de 70 de ani.

PSD a dat de gard masiv oiștea. Deși a fost cel mai politizat referendum, deși au semnat act de susținere a CpF, deși au plimbat turism la vot, deși au executat campanii de lămurire prin sate, deși primarii lor au scos cu forța pe cei slabi din case, în pofida tuturor chestiilor ăstora, pur și simplu nu au putut să scoată din casă 30% din români, la o votare desfășurată în două zile. Înțelegeți ce putere au? Sau, mai degrabă, ce putere NU au?

Aștept ca, imediat după referendum, domnul Dragnea să dispună legea parteneriatului civil, da? Așa cum a anunțat.
De exemplu, eu am cerut unor colegi din partid de mai mult timp să înceapă discuțiile cu aceste asociații pentru a se realiza legea parteneriatului civil, ca să le dăm mai multe posibilități, dar nu posibilitatea de adopție. (Legea -n.r.) este deja gata, după mai multe discuții, am hotărât ca după acest referendum să se discute acest tip de parteneriat civil, care mie mi se pare firesc, dar nu căsătorie

Deci, dacă e firesc și legea-i gata, haide, că e groasă, suntem mulți care o dorim. Uite, 80% dintre români sunt pro-gay. badumtss.

Și ultimii, dar nu cei din urmă, sunt PNL.
Prostul satului, Ludovic Orban, a mizat pe entuziasmul popular și a zis că gata, va rupe din electoratul PSD arătând ce creștin este el și cum votează pentru familia tradițională și cum fostul membru USL, PNL-ul, este un stâlp de nădejde al familiei whoretodoxe.

Din păcate, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar semnăturile smulse de popii lui Daniel nu s-au concretizat și pe teren, unde se exulta de fericire, aveam handicapați trilobiți în comentarii care visau 9 milioane de votanți și alte aberații. Iar sărmanul Șică a fost pus în fața unui fapt extrem de nasol.

Ca de obicei în ultimii ani, au fost de partea greșită a penisului. Întâi au fost canibalizați de PDL, după care PSD i-au penetrat în toate găurile în USL, iar acum…până și adepții lui hristos i-au penetrat puțin. Vă spun, mi-era milă de bietul Orban, la conferința de presă, unde îngăima niște cuvinte searbede, despre cum românii, care este și Dragnea, care e de vină etc.

Partea și mai proastă pentru el este că, la ora 21 deja era puci în partid și se anunțau ruperi și formări de coaliții și alte porcării. De parcă nu am ști că sunt aceleași hiene care ne fură de 30 de ani sau cordelinele care au băgat partidul în nămol până acum. Nămol, get it?

Câștigători?

USR!
USR a câștigat tot, acum. Au desfășurat un arsenal imens de supraveghere a votului, arsenal care, practic, a limitat la maxim posibilitățile de înviere a morților, deja demonstrate de Dragnea, inclusiv în justiție. Au fost peste tot, au avut inclusiv hotline pentru raportarea fraudelor, au trimis poliția instant unde s-au raportat incidente și au băgat, la propriu, frica în ei. Băgat, get it?

Practic, după acest efort incredibil, nu văd pe nimeni altcineva, din punctul meu de vedere, care să poată fi votat în afară de USR. Da, au tâmpiți printre ei, au probleme, au și nebuni dar, MAJORITAR, sunt opțiunea nouă, sunt suflul ăla nou care trebuie să măture jegurile astea care, de 30 de ani, căpușează politica românească, trecând dintr-un partid în altul, funcție de nevoile financiare ale stăpânilor lor.

Overall, sunt mulțumit. Am trecut printr-o tensiune extremă. Acum aștept, vorba lui Andrei, comunicarea locației unde să ne ducem copiii, ca să fie răpiți de homosexuali.