Erai eroul sexual al cartierului. Femeile tânjeau după compania ta, îți urmau mirosul feromonilor pe oriunde mergeai. Viața ți se deschidea ca un ocean liniștitit, în față, așteptând să îl cucerești printr-o simplă plimbare cu o gondolă, la capul căreia să stea un gondolier și să miște un oar în ritmul unei barcarole suave.

După care ai descoperit mIRC-ul și dragostea profundă, împărtășită la distanță de un cârâit de modem de la Conex. Dragostea aceea ce te mistuie și te arde, pentru că ea ți-a spus că nu a întâlnit niciodată pe cineva ca tine și, ca să te convingă. ți-a trimis și o poză cu ea, fierbinte și doritoare de prezența ta magnifică. V-ați dat întâlnire, dar nu a reușit să ajungă, tatăl ei era un dur. Nici a 2 a oară nu a mai ajuns, de data asta a avut o problemă gravă.

Te-ai enervat și i-ai dat papucii. Nu mă meriți, fă, ai scuipat în sinele tău. E plină lumea de femei. Și ai trecut la următoarea. Din păcate, următoarea avea o problemă, era deja cuplată cu un tip. Dar sigur se va despărți de el, doar că nu vrea să îl facă să sufere.

Și uite-așa, din iubiri pasagere, ai ajuns pe facebook. Ești veteran. Ai avut femei cu miile. Femeile îți miros urma biților în online și fac cărarea la căsuța ta de mail.
Dar deja ești scârbit de atâtea femei. Ești bărbatul uneia singure. E la distanță, e americancă și te iubește nespus. Ți-a trimis și niște poze frumoase. Aștepți să îți facă chemare, să pleci dracului din țara asta, unde nimeni nu îți recunoaște valoarea.

Între timp, mai bagi un Diablo. Tu ești oldschool, nu joci Farmville.

33 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  dupa care iti faci un blog unde te descrii drept un freelancer, front-end developer si vesnic nemultumit 😀

  0

 2. Oare am ajuns chiar la nivelul acesta ? :))

  0

 3. Imi place poza in care cei doi s-au si intalnit si au trait fericiti pana la adanci batraneti.

  0

 4. Mama ce poze bizare. Multi dintre ei erau zmei pe mIRC, bag mana in foc, erau d-aia administratori de canale, asa se numeau, nu ?

  0

 5. hai ca mergem spre bine. pe mirc cu greu vedeai o poza dupa cateva “intalniri” onlineistice, acum te uiti la toata viata lor inainte de a te baga in seama.

  0

 6. #9

  Draga domnule Arhi(episcop) al internetului si a celor sharuite si nesharuite, va anunt ca mi-ati incalcat dreptul la intimitate, prezentand in acest post o fotografie care ma reprezinta, fotografie care a fost procurata fara a-mi cere consimtamantul.

  0

 7. #11

  Un oar? Da vasla ce mai are? 😀

  0

 8. Cutremuratoare imagini 🙂

  0

 9. super_nerd47 era o pozitie normala prin camine cand eram eu student :). Cea mai buna pozitie pentru a juca CS!

  0

 10. al şaselea e DE-MEN-ŢI-AL :))

  0

 11. #16

  @Razvan Nu se exista asa ceva!
  Nu ai cum sa te ingasi din cauza mircului, ca administrator de #canal aveai prea multe responsabilitati sa mai ai timp si de mancare 🙂

  0

 12. Mircul chiar era romantic comparativ cu facebook-ul. Plus asteptai sa iasa cineva de pe “canal” si ii puteai fura ncik-ul ;).

  0

  • #18

   Antoan » asta daca nu te inregistrai la X:D

   0

  • #19

   Nick-ul nu se putea înregistra pe Undernet, doar user puteai face 🙂 Iar nick-ul nu îl puteai lua când cineva iesea dupã “canal” ci când se deconnecta. M-ai nimerit cu post-ul ãsta, ieri am reinstalat mIRC 🙂

   0

  • A trecut prea multi timp sa mi le pot aminti pe toate. Nu eram un “expert user”.

   0

  • #21

   eu aveam user inregistrat cu acces 499 pe canalul orasului 🙂
   dealtfel adresa de mail de aici corespunde cu numele userului de pe mirc , de atunci o am 🙂
   eram prieten cu cel care inregistrase canalul orasului si avea si sala de net unde noaptea chemam oamenii sa dea examen pentru a primii macar voice pe canal , beam si bere pe banii lor .

   0

 13. #22

  super_nerds_10 seamana cu tine! 🙂

  0

 14. Fuck, ma numar printre ei, mai putin partea cu Fb-ul, dar in rest… cam asa e.
  Intr-un fel e placut, dar intr-altul… e groaznic.

  Te recunosti si tu in acest exemplu, Arhi?

  0

 15. eu m-am cunoscut cu nevasta pe noi2. astept critici. 😀

  0

 16. Bine zis imagini cutremuratoare. E cam trist ce le face internetul unora. Trebuie salvati cumva !

  0

 17. #27

  Radem de ei asa cum probabil rad si colegii lor, dar unii dintre ei sunt, probabil, tocilarii de azi care maine vor fi profesori, cercetatori sau medici. Sau, mai stii, poate vor inventa vreun sistem de operare cu nume banal, pe care sa se dea huta copiii sau nepotii nostri.

  0

 18. Ah, mIRC, ce vremuri :)). Technically nu ar fi trebuit sa “prind” era aia, da’ aveam 8-9 ani, sora-mea 16-17, si cand ramaneam pe capul ei ma lua cu ea la “net” si faceam brusc si eu 16 ani in spatele monitorului. Cati nerzi din astia oi fi facut si eu sa se creada zmei… 😀

  0

 19. #29

  mi-am facut prietena reala timp de 2 ani dupa 6 luni de convirbiri multumita hi5. am gasit exact ce cautam, pacat ca s-a dus dracu. 300km distanta, ceva vizite, cateva injunghieri in ovare si toate bune. doar ca am fost defeated by life ca nu m-am putut muta in orasul ei, vizitele se scurtau la 1 zi si totul devenise plictisitor(pt.ea). a fost un deschizator de drumuri bun, pe la inceputurile siteului in ro. sunt convins ca n-o sa gasesc ceva mai bun, din toate aspectele, dar ma multumesc si cu firimituri de tip curve centu..cluberiste.

  0

 20. #30

  wtf is 29 ? A scapat de la spanzuratoare ? La el e gatu’ lu’ Petrica R. ?

  0

 21. #31

  nu stiam ca suntem atat de multi mircomani…. deh….copilarie.. 😀

  0

 22. #32

  Eu cred ca stiu doi de acolo. :))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Erau admin din aia cu mai multe oo fata de altii la UNDERNET! Pfuaiiii hahahhahahahha Mor! ( pt cine cunoaste… 😛 )

  0