Erai eroul sexual al cartierului. Femeile tânjeau după compania ta, îți urmau mirosul feromonilor pe oriunde mergeai. Viața ți se deschidea ca un ocean liniștitit, în față, așteptând să îl cucerești printr-o simplă plimbare cu o gondolă, la capul căreia să stea un gondolier și să miște un oar în ritmul unei barcarole suave.

După care ai descoperit mIRC-ul și dragostea profundă, împărtășită la distanță de un cârâit de modem de la Conex. Dragostea aceea ce te mistuie și te arde, pentru că ea ți-a spus că nu a întâlnit niciodată pe cineva ca tine și, ca să te convingă. ți-a trimis și o poză cu ea, fierbinte și doritoare de prezența ta magnifică. V-ați dat întâlnire, dar nu a reușit să ajungă, tatăl ei era un dur. Nici a 2 a oară nu a mai ajuns, de data asta a avut o problemă gravă.

Te-ai enervat și i-ai dat papucii. Nu mă meriți, fă, ai scuipat în sinele tău. E plină lumea de femei. Și ai trecut la următoarea. Din păcate, următoarea avea o problemă, era deja cuplată cu un tip. Dar sigur se va despărți de el, doar că nu vrea să îl facă să sufere.

Și uite-așa, din iubiri pasagere, ai ajuns pe facebook. Ești veteran. Ai avut femei cu miile. Femeile îți miros urma biților în online și fac cărarea la căsuța ta de mail.
Dar deja ești scârbit de atâtea femei. Ești bărbatul uneia singure. E la distanță, e americancă și te iubește nespus. Ți-a trimis și niște poze frumoase. Aștepți să îți facă chemare, să pleci dracului din țara asta, unde nimeni nu îți recunoaște valoarea.

Între timp, mai bagi un Diablo. Tu ești oldschool, nu joci Farmville.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.