Cumpără-i tot timpul flori. Spune-i că o iubești. Iubește-o fizic de 3 ori pe noapte și o dată dimineața. Sărută-i urma pașilor în colbul drumului.

Și acum că am terminat cu aiurelile, cumpără-i o mașină de spălat vase și un uscător. Serios, știu că nu sună romantic and shit, dar chiar este. Nu aveți idee, domnilor, cât de mult timp se pierde la spălat vasele. Nu mai zic de consumul de apă, detergent etc. Nu, ci strict timp fizic pierdut.

Sau cât timp se pierde cu uscatul rufelor. Scos din mașină, scuturat, puse una câte una agățate pe sârma vieții, după care iar luate una câte una, împăturite, puse la loc.
Știți ce ați putea face cu femeia voastră în timpul ăsta, pe care îl pierde spălând vasele?

Dacă nu știți, rămâne să descoperiți, că aici nu e site de sfaturi sexuale. Ideea e c[ da, timpul unui om, sau al unei femei, e mai pre’ios de atât și decât să îl pierzi făcând sarcini dubioase care pot fi înlocuite de mașini, mai bine faci… aici, vedeți voi ce faci.

Și dacă îi luați uscător, în poză e o idee de aranjare, ca să fie cât mai simplu.

Aparatele sunt, în ordinea numerelor de pe tricou:

Mașină de spălat vase Ariston Hotpoint LFB5B019, 13 seturi. Din păcate, pe eMAG o mai au doar la resigilate.

Mașină de spălat Ariston Hotpoint FMSF 702B, 7 kg

Din păcate, uscătorul de rufe e un model vechi, îl am de vreo 3 ani, nu se mai comercializează. Dar tot Ariston e.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.