teodorovici

Și să le prezentăm la mișto.

Intrebat insa cum poate fi dat acestuia bacsis fara sa primeasca bon fiscal, ministrul a raspuns: “Daca doriti sa lasati un bacsis, mergeti la unitatea respectiva, iar acolo, pe casa, bate bonul fiscal, bacsisul respectiv, si asta este. Sau cu taxiul, vreti sa ma intrebati si de taxiuri, daca mergeti cu taxi?”.

Acesta e un răspuns dat de un ministru de finanțe serios, care s-a gândit el cum merge treaba cu bacșișul în românia. Pentru că altfel, nu-i așa, vine ANAF și îți dă nana la funduleț.

Sunt de acord ca bacșișul trebuie și e normal să fie impozitat. E un venit obținut din muncă, iar munca este impozitată. Într-o țară normală, din impozitarea muncii se fac străzi, spitale și școli.

Trecând peste lucrurile astea, care oricum la noi nu se fac, eu nu voi cere niciodată bon fiscal pe bacșiș până când nu va exista o metodă normală și decentă de a-l impozita. Nu răspunsuri de golani din Piața Chiliei, precum cel dat de “domnul’ ministru de finan’e al româniei.

În rest, rămâne cum am stabilit. Ponta a uitat umilința de la alegeri și a trecut iarăși pe aroganță, mișto ieftin și bătaie de joc. Din nefericire pentru el, valul de ură anti-băsescu care l-a ridicat la putere s-a dus.

Acum a venit valul de ură anti-Ponta și anti-PSD.
PNȚ știe cum e cu valurile astea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.