61684965

Ultimele 2 zile m-au potentat maxim. Recunosc, nici inainte nu iubeam oamenii foarte mult, dar dupa ce am citit toate gunoaiele fetide ce le populeaza mintea adoratorilor de catei, acum, pur si simplu imi imaginez o romanie fara caini. Simplu. Pentru ca ei au crezut ca ameninitandu-ma, ma sperie, cum fac ei de obicei cu altii.

Eh, doamnelor cu caini in gura, v-ati castigat un inamic. De fapt doi, vorba raposatului blogatu, eu si blogul meu, cetin.ro.

Ce am observat eu, pentru inceput, la o vedere superficiala. Desi e plin de asociatii extrem de vocale care lupta pentru pastrarea maidanezilor pe strazi, pentru a putea primi subventii de la guvern si pentru a putea exporta caini pe bani buni in tarile vestice, nu exista o asociatie vocala care sa lupte, cu aceleasi arme, impotriva animalelor astora, cu doua sau patru picioare. A existat o asociatie, facuta parca de parintii lui Ionut, copilul ucis de maidanezi, dar se pare ca activeaza mai putin, banuiesc ca saracii oameni au si alte ocupații pe lume si au suferit destul.

Deci, ne bagam sa facem o asociatie împotriva cainilor maidanezi si a mafiotilor care ni-i impun pe strazi? Recunosc, nu ma pricep ce e necesar de facut, nu stiu cum se constituie o asociatie de genul si ce reguli sunt, dar sunt sigur ca printre noi sunt si oameni care stiu si pot ajuta foarte bine.

Haideti, daca vreți sa schimbam ceva, daca vreti sa scapam de animale, trebuie sa ne miscam, nu doar sa ne lamentam in vreun colt.