Iarăși am primit, săptămâna trecută, un mail al unui tip țepuit de către cel.ro, de data asta trimițându-i-se un produs nou cu sigiliul tăiat.

Pun pozele doar așa, ca idee informativă. Pentru că, sincer, nu mă interesează plângerile nimănui atunci când e vorba de țeparii de la cel.ro. Cumpărați de pe internet, prin urmare aveți la dispoziție google, asta în cazul în care v-ați născut ieri și nu ați auzit niciodată de țeparii ăștia. Dacă, înainte de a cumpăra de pe un magazin necunoscut, nu aveți minimul bun simț să vă informați despre istoricul lor, vă meritați soarta.

Desigur, dacă ați fost momiți cu un preț cu 1 leu mai ieftin și ați sărit ca guvidul în minciog, iarăși vă meritați soarta, voi sunteți cei ce fac ca afacerile astea bazate pe prostia umană să prospere și băieți deștepți să rupă himenuri false în mamaia și fratelli.

În altă ordine de idei, dacă faceți afiliere cu cel.ro, poate e bine să vă regândiți politica de campanii. Nu de alta, dar, ca de obicei, cineva a plătit pentru niște vânzări ale căror comisioane nu vor fi plătite de nimeni.