nazisti evrei

Unul din argumentele săracilor mental care fac apologia terorismului din Franța susținând că nu ai libertatea de a face mișto chiar de orice, trebuie să ai niște limite, acolo, este că de ce de religia musulmanilor poți face mișto, dar de cea a evreilor nu?

Sunteți prost informați.
Puteți face mișto în orice moment de religia de rahat a evreilor, puteți face mișto de perciunii lor, de cărțuliile lor, de obiceiurile lor de rahat, de nasurile lor mari sau de dumnezeul lor, care o fi el. Puteți scrie, ca mine, că sunt niște naziști de viță nouă, iar Hitler ar fi mândru de metodele lor de ucis.

Puteți inclusiv face caricaturi cu chestiile astea și, cu siguranță, nimeni nu vă va spune nimic.
Da, este ilegal să negi holocaustul. Lucru cu care nu sunt nici eu de acord, gen sunt pedepsit că nu achiesez la varianta de istorie oficială.

Desigur, există argumente în favoarea acestei legi, cum ar fi că trebuie să facem în așa fel încât greșelile trecutului să nu se repete, iar 6 milioane de evrei ieșiți din lagăre sub formă de fum și încă 5 milioane uciși de-alungul europei sunt niște argumente destul de puternice.

Prin urmare, dacă vreți să faceți mișto de evrei, sunteți liberi să faceți. Eu fac în mod constant și scriu în mod constant împotriva crimelor pe care le fac în fiecare zi, în Golan, Palestina și restul teritoriilor ocupate.

Dacă aș putea să fac caricaturi, aș face și așa ceva.
Și uite, nici un evreu nu m-a aruncat în aer, nu m-a amenințat, nu nimic. Dimpotrivă, am chiar prieteni dragi evrei. Care niciunul nu a luat AK-ul să îmi tragă un glonte-n cap.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.