idioti romani

Am făcut liceul în țigănie, în Giulești, pe strada Butuceni. Fiind liceu de căi ferate, aveam abonament anual la meciurile rapidului. Nu, nu am devenit rapidist, dintotdeauna am ținut cu Steaua și, chiar dacă nu mă mai uit la meciuri și nu mă mai interesează sistemul (mulțumesc, Mircea Sandu și Mitică Dragomir, să sperăm că o sa aveți funeralii frumoase, după ce ieșiți de la pușcărie), tot cu Steaua țin, indiferent de sport. Asta e, de aia religie se bagă în capul copiilor de mici, pentru că la maturitate e mai greu să le-o scoți.

Mi-a plăcut perioada petrecută pe stadion la Rapid. Ba chiar am și jucat fotbal o perioadă scurtă acolo, teoretic cu Rică Răducanu antrenor, practic nici nu prea știam cum arată la față. Era o atmosferă frumoasă, oamenii între ei se înțelegeau frumos și, ce era cel mai plăcut acolo, suporterii erau un grup foarte unit. Deși mulți țigani, erau dedicați trup și suflet echipei. Ca idee, am fost coleg de școală generală cu Gigi Corsicanu, fostul șef de galerie a Rapidului, pe care îl băgam la meciuri de câte ori puteam, până când a început să se bage singur (pun intended)

Ce vreau să spun, pe scurt.
Federația română de fotbal, în ultimii ani, a îngropat fotbalul românesc pe plan mondial. Prin șmenarii Sandu și Dragomir, au adus la conducerea cluburilor toți mafioții din politica și afacerile românești, mafioți care au distrus totul, în numele profitului. Sub ochii oblăduitori ai federațiilor, toate echipele, ȘI SPUN TOATE, și-au închis secțiile de copii și juniori, trăind din mișculațiile de jucători fără plata taxelor, hrănind vulturi ca Ana Maria Prodan sau Becali cu zeci de milioane de euro, bani obținuți pe netalentați prezentați anual drept viitori Messi.

Rezultatul a venit. Fotbalul, ca sport, este inexistent. Bula s-a spart, jucătorii din campionat sunt niște gunoaie, s-a vazut la europene cum vârful de lance Alibec este doar o gușă cu 2 picioare și nimeni nu mai plimbă bani vânzând și cumpărând aceste rateuri.

Și iată, cluburile încep să se închidă și trimise în ligile inferioare.
Îmi pare rău de Rapid. Este un nume și este păcat că acel nume, datorită lui Copos, a ajuns unde a ajuns. Nu, nu vă lăsați păcăliți de mizeriile ce circulă ACUM în presă, cu Burleanu care îngroapă rapidul și cu Copos care plânge la căpătâiul său. Burleanu nu face decât să respecte regulile FRF și FIFA, reguli care trebuiau respectate de fapt de cei doi mafioți, Sandu și Dragomir.

În 2012, când a fost băgat în insolvență de către Copos, proprietarul clubului, Rapid avea datorii de 29 de milioane de euro. Din care 21 de milioane erau, ați ghicit, către domnul Copos. Care Copos era furnizorul tuturor nevoilor clubului. Clubul cumpăra de la grupul Ana, aparținând lui Copos, de exemplu, apa plată pentru jucători cu 50 de lei sticla de jumătate. Nu, nu e o greșeală de tipar, 50 de lei. Închipuițivă cât costau celelalte.

Acum Copos lăcrimează pentru Rapid. Probabil dorește să îl ia gratis și să îl ducă pe culmile gloriei. Între3 timp noi vom urmări Derbiurile dintre CHiajna, FC Botoșani și CSMS Iași. De la anul poate intră și VOluntariul, ca să urmărim meciuri de foc.