Aș vrea să punctez o singură chestie, legată de discuția despre Cristi Șuțu și derapajul său.
V-a plăcut foarte mult să mergeți și să faceți poze moka. A fost un event mișto, hahaha, ce tare, poze de familie, hahaha, au mai scris ionut bunescu, anca nelersa etc, hahaha. Totul gratis, ați primit poze, v-ați dus acasă, v-ați lăudat la prieteni tralala, ce bine a fost, cine e mai tare ca noi, avem poze cu logo-ul pepsi.

Ei bine copii, nimic pe lumea asta nu e gratis. Șuțu, sau cine e în spatele Foto Union, a investit acolo. Bani, muncă, materiale, oameni și timp. Lucrurile astea costă, nu sunt gratis. Iar dacă încă nu ați aflat, dacă primești ceva pentru care nu plătești, înseamnă că tu însuți ești o marfă. Lucru perfect normal, doar nu vă așteptați ca cineva să investească tot ce are doar ca să vă simțiți voi bine pe canapeaua de la Union.

Nu sunt eu în măsură să comentez gestul lui șuțu, cel de a o pune pe Korina în categoria academia de tembeli. Pe amândoi îi cunosc la fel de puțin, pe Korina chiar mai puțin decât pe Șuțu. Este treaba lor, ei sunt prieteni și se pupă pe la party-uri. Ceea ce vreau eu să subliniez este că trebuie să te aștepți ca atunci când parodiezi munca PE BANI a unui om, trebuie să te aștepți și la reacții mai puțin politicoase.

Și încă ceva, atunci când ai acceptat să faci poze gratis, ai renunțat și la dreptul de autor asupra lor. Pentru că autorul e altul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.