Acum că s-a întors zoso de la Viena, pot să revin şi eu acasă, direct din Auckland, Noua Zeelandă, unde, în mintea fierbând de prostie a unora, am fost plecat.

Imberbilor montagnarzi, părerea mea nu poate fi cumpărată. Cu nici o sumă. De asta sunt ce sunt, pentru că nu accept să mi se impună nimic, de către nimeni, sub nici o formă. Eu CRED că am dreptate, aşa cum voi, tarzilor, credeţi, în stilul vostru hâd şi jegos, că aveţi aceeaşi dreptate. Doar că opinia voastră, tarzilor, nu e cumpărată, nu? Ceilalţi s-au vândut.

M-a invitat cineva în NZ? Desigur că nu. Nu reprezint nici un trust de presă, nu sunt un incoruptibil ca Doru Buşcu, acest Caţavencian incoruptibil sau alţii. Cui i-ar păsa de opiniile unui blogger, la urma urmei, atunci când deja se formează grupuri uriaşe de interese, de ambele părţi?

M-aş fi dus, dacă mă chemau? Desigur că da. Trebuie să fii tâmpit să refuzi să vezi NZ, pe principiile pline de morală ale domnului Tolontan, de exemplu. El şi prietenul său Ioaniţoaia fiind, ştie oricine, incoruptibili. Plus de asta, eu sunt PRO RMGC. Culmea, fără bani :mrgreen:

Iar acum, să spicuim puţin din prostia infantilă etalată pe ici şi colo.

aparent a scris pe 23 August 2010

Ba da’ toti plecati in NZ?

Ce s-au spus astia de la RMGC – “ii luam pe toti in NZ le spalam putin mintile, le clatim putin ochii si macar or sa taca sau o sa zica lumea ca e cumparati si nu ii ia nimeni in seama”.

3
Radu a scris pe 23 August 2010

Pentru sotie nimic? Macar un Paris, ceva.
Te-ai vandut cam ieftin.

Radu a scris pe 23 August 2010

Ha ha ha, ma faci sa rad. Ai uitat sa precizezi, documentare de 10.000 de euro.
Iti multumesc ca mi-ai adus buna dispozitie cu gluma ta.

Law

Cand n-ai ce bea..te imbeti si cu apa plata….

…Io asta zic.
Ca unii, ca “bloggeri profesionisti”(n-am descoperit inca acest termen-iti trebuie studii ceva, sa fi pro?) ce traiesc strict din blog…acum la ananghie(criza) cand publicitatea online pe blogurile lor tinde spre nimic…accepta cam orice fel de campanie(sponsorizare) nemaifacand mofturi.

Vorba aceea: De foame e buna si painea cu salam! – asa ca nu mai facem mofturi.

PS: Pana la urma fiecare isi “vinde sufletul” cuiva. Depinde cui si pe cat.

Bucuresti – Rosia Montana

Problema cea mai mare este ca ei si-au facut o parere “obiectiva” fara a discuta cu localnicii opozanti din asociatia Alburnus Maior.
Ai nostri au fost plimbati la Rosia Montana de jeepul Gold Corporation si, sa vezi chestie, nu au reusit sa treaca si pe la Eugen David, liderul rezistentei. S-or fi stricat franele pe drum si s-au reparat tocmai in fata sediului Gold Corporation.
Iar apoi, surpriza, parerea obiectiva a fost urmata de un sejur de 10 zile in Noua Zeelanda de 10.000 euro.

rmgcrap

hahah, ce companie selecta, va fute soarele, tie ti se rupe, esti un bloger si-atat, macar vezi moca nz da pe astia ii toaca presa marunt, adio tatulici si turcescu,mare foamea pe la noi

ion

asteptam deci comentarii de bine la adresa Gold Corporation. inteleg ca excursia e un fel de mita

Cisnadianu’ Turmentat a scris pe 23 August 2010, 3:01 pm e

“eu nu sunt ziarist si nici nu lucrez la un trust” Ha ha ha. Te credeam mai subtil, ca de inteligenta nu te-am banuit niciodata.
Tu ai impresia ca pe tine te-au chemat baietii de la RMGC doar asa ca esti simpatic?
Era vorba de formatori de opinie, oameni influenti din mass-media si “baietii” au auzit ca tu esti mare blogger cu priza la “public” si uite de aia te-au chemat. Acum sincer poti sa ma acuzi de invidie pentru ca teoretic si eu m-as fi dus doar sa-i zic vreo doua lui T.Morar si lui Hurezeanu pe Tatulici doar l-as scuipa, la Turcescu ma asteptam, asta e un mercenar. Practic m-as fi dus pentru Floriana Jucan – frumoasa femeie si desteapta pe deasupra (daca ziceai asta filozof ramaneai, asa ai dat cu batzu’-n’balta folosind idiotenia citata de mine la inceput).
adevarul.ro/news/eveniment/robert-turcescu-emil-hurezeanu-mihai-tatulici-excursie-10000-euro-banii-rosia-montana-gold-corporation-1_50ae54617c42d5a6639bbc64/index.html

Nu-i aşa că acum parcă vă pare rău că trebuie să vă ştergeţi de alb la guriţă?
KTHXBYE

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.