2 milioane de clienți. Cel mai mare retailer online de carte din România. Vinde carte, carte străina, cosmetice, parfumuri, ceasuri, jucării și articole bebe, nutriție, îngrijire personală, home&deco.

E descrierea pe 2 rânduri a unuia din cele mai mari magazine online din România, magazin care împlinește 10 ani de la înființare. Și sărbătorește asta cu o campanie de 7 zile, în care clienții pot cumpăra produse cu reducere de până la 90% la categoriile carte, carte străina, cosmetice, parfumuri, ceasuri, jucării și articole bebe, nutriție, îngrijire personală, home&deco, doar între 22 și 28 iunie.

Dacă aveți nevoie de niște idei:

Cărțile din seria Jurnalul unui puști l-au făcut pe fiul meu, care este un drac împielițat, să citească. Serios, el nu avea alte pasiuni în afară de gaming. Și a descoperit prima carte din serie, luată așa, fără mari speranțe, iar acum le-a vrut pe toate și se plimbă cu cartea la subraț inclusiv când se duce pe stradă, la joacă.

La asta merge asezonat un balansoar, pentru confort și intimitate. Le-am luat un leagăn de terasă, crezând că vor fi foarte happy, dar amândoi sunt cam meh, nu mai vor de astea, acum sunt mari.

Anyway, happy hunting!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

19ZDiYCJF24jqAL1188Cqgbfi4pqnxC3tX (Bitcoin Network)
0xaf480d10b63f832c3ecf51739c1427a05f7da011 (ERC20 Network)