2 milioane de clienți. Cel mai mare retailer online de carte din România. Vinde carte, carte străina, cosmetice, parfumuri, ceasuri, jucării și articole bebe, nutriție, îngrijire personală, home&deco.

E descrierea pe 2 rânduri a unuia din cele mai mari magazine online din România, magazin care împlinește 10 ani de la înființare. Și sărbătorește asta cu o campanie de 7 zile, în care clienții pot cumpăra produse cu reducere de până la 90% la categoriile carte, carte străina, cosmetice, parfumuri, ceasuri, jucării și articole bebe, nutriție, îngrijire personală, home&deco, doar între 22 și 28 iunie.

Dacă aveți nevoie de niște idei:

Cărțile din seria Jurnalul unui puști l-au făcut pe fiul meu, care este un drac împielițat, să citească. Serios, el nu avea alte pasiuni în afară de gaming. Și a descoperit prima carte din serie, luată așa, fără mari speranțe, iar acum le-a vrut pe toate și se plimbă cu cartea la subraț inclusiv când se duce pe stradă, la joacă.

La asta merge asezonat un balansoar, pentru confort și intimitate. Le-am luat un leagăn de terasă, crezând că vor fi foarte happy, dar amândoi sunt cam meh, nu mai vor de astea, acum sunt mari.

Anyway, happy hunting!