Pe bune, jelania asta stupidă trebuie să înceteze.
Oamenii care nu au de muncă, oameii săraci în mod real, nu se plâng nici măcar până la genunchiul broaștei cât o fac cei care au tragisme de genul Ah, acum aș fi fost în Dubai #mydubay #love, anul acesta Vama nu a fost la fel fără mine în ea și tot felul de porcisme de astea.

Nu ați suferit nimic. Ați stat în casă, ați mâncat ca niște porci, după care v-ați plând pe internet despre cum ați mâncat ca niște porci, a dat duhul brutarilor în toți, v-ați uitat la Netflix, v-ați tras-o până v-ați plictisit, după care ați mai mâncat puțin.

Asta este reala voastră suferință, pentru care ați dărâma munți. Și e jenibil, lăsați-o dracului de treabă, în jurul nostru se petrec tragedii reale, oameni sunt aruncați afară din chirii, se închid businesuri, tot din cauză că proprietarul vrea să fie plătit ca în vremurile bune, toate prețurile au explodat, am fost ieri la cumpărături și am dat 409 lei pe nici nu știu exact ce, că nu am luat mai nimic.

Dar suferința voastră, ah…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.