Am primit asta de la Cetin, un video care arată inundații în Tirol.

Până acum sunt zero poduri luate de apă și zero victime, că lumea a înțeles că nu e cel mai bun moment să spele rufe la râu sau să viziteze locuri.

Primele comentarii:

Vedeți voi, dumnezeu lucrează pentru Ghiță și Stelică. Ieșiți din schimbul 3 sau în drum spre buda din curte, ei juisează că bărbosul le-a dat mare potop nenorociților de austrieci.

O mică victorie pentru o nație de patru ori mai săracă și de trei ori mai numeroasă, dar protejată de divinitate.


România e acest vecin de la două case distanță care e clar idiot, dar trebuie să-l suporți. Uneori îi mai bubuie butelia, își construiește din nou șura-n albia râului, îi mai ia foc sau se dărâmă câte ceva.

I se îneacă plozii în buda din curte, mai calcă câteva rude când scoate mașina din garaj, beat fiind.

Uneori îi mai cumperi materie primă la preț mic, pentru că e prea prost să cântărească sau să negocieze, dar hei, o afacere e o afacere – cine ești tu să-i spui ce să facă? Putea să observe la tine cum faci ca să iasă bine, dar e imun la concluzii și nici nu se agită cu soluții complexe. Dacă nu-i dă dumnezeu înseamnă că așa o fi orânduirea.

Te uiți pe geam și nu-ți vine să crezi cum vecinul tău retardat găsește mereu metode exotice de a-și fura căciula sau de a-și pune ograda în pericol.

Îl primești și la petreceri, chiar dacă mai pleacă cu niște pahare sau a venit strict pentru că are să-ți ceară ceva. Indiferent de cât de urât vorbește despre tine, tot îi deschizi poarta când îți aduce în brațe un văr care a ars (iar). Așa fac și ceilalți vecini de pe stradă.

Dezamăgitor e când în acest vecin mereu special se activează instinctul ăla de cerșetor calificat. Și iese asta:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.