Ori nu am eu noroc cu maușii de la Apple, ori sunt ei foarte proști. Al 4 -lea maus care îmi decedează între degete, sort of speaking. Ajung să cred că anumit sunt făcute proaste, ca să dau 100 de dolari la fiecare câteva luni.

Parcă nici nu îmi mai vine să îmi iau, atât de tare mă doare când îi văd cum suspină trist și își dau duhul, lăsând în urma lor deșert și goliciune, tristețe și durere, întristare și suspin.

Am auzit lucruri bune despre trackpad, dar, după ce a decedat ultimul maus, folosesc tableta grafică drept trackpad și înțeleg că are aceleași funcții ca trackpadul de la Apple.

Iar chestia cea mai deranjantă este că pe trackpad, dacă vrei să selectezi un spațiu mai mare, practic nu ai cum. Ești limitat de dimensiunea trackpadului, în selecția ta. Nu vă imaginați câți draci îmi face când încerc să selectez bucăți mai mari de text și ajung la marginea tabletei.

Așa că stau în dubii. Maus, trackpad?
Trackpad, maus?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.