Pornind de la discuția de ieri despre femeile care merg în Dubai, deși acolo au valoare mai mică decât o cămilă bine hrănită, am studiat puțin problema, apreciind că prostituția este una din motivațiile puternice. Da, ok, este, desigur, deși știu personal gagici care bat Dubaiul și sigur nu sunt prostituate. Poate o morală laxă, dar sigur nu prostituție.

Anyway, așa am aflat de fenomenul Dubai Porta Potty. Știu că, poate, aveați o zi frumoasă înainte, vă treziserăți calmi și relaxați, iar eu am venit cu mizeria asta, dar iată. Influencerițele se duc în Dubai ca să fie toalete personale pentru șeici cu bani. Ca să defechezi pe o influenceriță română care face dubaiul costă aproximativ 50 000 de dolari, jumătate înainte, jumătate după job.

După care apar pe net și vorbesc despre ritualul lor de înfrumusețare, noi știind, de fapt, că e de la scatofagie.

14 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  as fi avut o opinie, dar sunt imbecil

  11

 2. #2

  :)))) ce tampiti, sa dea bani pt asa ceva. la noi poti sa te si pisi pe oameni timp de 4-5 ani, sta lumea la coada la vot pentru a acorda privilegiul asta

  61

  • #3

   pe oamenni, da, dar si pe femei?

  • #4

   @Arhi: “pe oamenni, da, dar si pe femei?”
   Deci femeile nu sunt oameni? Ahhhhh! Știam eu! :))

   6

  • #5

   Vestea buna e ca in mod evident atragi segment de varsta frageda deci viitor de aur blogu are. Vestea proasta e ca nu sunt sigura ca le transmitem mesajele cu tot cu nota de sarcasm si e posibil sa fii influenta negativa in societate.

   Nu ar strica o nota permanenta de subsol, un glosar cu explicatiile glumelor interne ale blogului.

   0

 3. Da, asta ziceam… 🙁

  1

 4. #7

  esti rau, nu te poti caca in gusturile/capul oamenilor/femeilor

  18

 5. #9

  E scarbos dar 50k sunt 50k….

  39

 6. #10

  Acum, dupa parerea mea, fiecare e liber sa isi castige existenta cum poate si cum doreste, atata timp cat nu ma afecteaza/nu e ilegal.
  Pentru cei cu studii in domeniu(psihologul e pe celalalt blog), mi-ar placea sa stiu care sunt mecanismele ce declanseaza asemenea comportamente, sunt niste frustrari atat de puternice incat sa isi doreasca sa umileasca femeia/partenera, sunt oameni care au scapat tarziu de scutece si au fost invinovatiti pentru asta……adica, wtf, ce declanseaza asemenea comportament, si de unde dependenta pentru asa ceva?
  Oricum, comportamentele astea scatofilice sunt doar o parte a tabloului, mai sunt care cocheteaza cu zoofilia, sau combina toate astea, adica ce s-a intamplat cu oamenii asta de ajung in acest punct?

  37

  • #11

   Cand ai bani pe care nu ii poti cheltui intr-o viata, dar realizezi ca viata e finita, ti-ai satisfacut toate curiozitatile si nu te mai misca nimic. Toti cei din anturajul tau au facut cam aceleasi chestii si au absolut tot ce si-au putut imagina. Ce faci cand nu mai ramane nimic de facut?

   Dusmanul cel mai mare al creierului este plictiseala, oamenii vor face orice numai sa nu fie plictisiti.

   Era un clip pe youtube cu un experiment: subiectilor li se arata un dispozitiv cu un buton rosu care te curenta cand era apasat. Dupa ce se curentau li se spunea daca ar mai apasa pe acel buton, stiind ca curenteaza. Toti ziceau ca nu. Pe urma erau pusi sa astepte intr-o camera cu pereti albi, singuri singurei, doar ei si dispozitivul. Cat dura pana sa apese butonul? In marea majoritate a cazurilor abia trecea un minut si zbang!

   Asa si astia, s-au trezit pe lume plini de bani pentru care nu trebuie sa faca nimic, doar sa existe. Ei, ca individ, nu reprezinta nimic, putea sa fie un retardat in locul lor, rezultatul era acelasi.

   Asa ca, singurul mod prin care-si demonstreaza siesi si celorlalti ca “e cineva” e sa se poata caca in capul uneia cu milioane de urmaritori. Ceva de genul imi permit sa o umilesc pe aia pe care o doresc milioane de fraieri, sunt mai presus, sunt important.

   0

 7. #12

  pe amber turd a costat-o mai mult!

  19

 8. #13

  Leave blonda alone, a adus ea de mancare acasa sau nu?

  7

 9. #14

  Ce știți dumneavoastră domnule Cetin? Căcatul la Dubai are alt gust. Nu vă mai dați cu părerea despre lucruri care nu le știți.

  Pupik.

  2

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

 • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
 • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
 • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.