Faces.md a fost suspendat de către roteledeul moldovenilor. Aşa, pur şi simplu, pentru că au decis ei. Nu a fost nevoie de o decizie judecătorească, de probarea vreunei vinovăţii sau ceva. Pur şi simplu o afacere a fost închisă după bunul plac al unui funcţionar moldovean, aburit de vodkă.

Înainte de a bate din palme de fericire, să ne uităm puţin la ce se întâmplă în jur, legat de internet.

Sarkozy, mânat în luptă de paraşuta Bruni, care la bătrâneţe s-a trezit cantautoare, uitând de fapt că e o pozeuză ieftină, a cărei fofoloancă e expusă pe tot internetul, a tras toate sforile posibile ca să promoveze în franţa legea HADOPI.

Cea care permite să fii deconectat de la internet când vrea muşchiul autorităţii. Ce e aia proces, prezumţie de nevinovăţie sau alte mizerii de astea care teoretic ţin de lumea liberă, de democraţie. Dacă autoritatea consideră că eşti vinovat, eşti terminat. Dă-i tu pe ei în judecată şi demonstrează-ţi nevinovăţia.

În Italia, Berlusconi a decis, nici mai mult nici mai puţin, că dacă doreşti să uploadezi materiale video pe internet, îţi trebuie autorizaţie de la Ministerul Comunicaţiilor. Punct.
Videouri în care Berlusconi e lovit în faţă? La revedere, nu vor avea cum să ajungă pe internet, dacă nu sunt aprobate de la minister. Poliţişti luând mită? Situaţii în care îţi este pusă viaţa în pericol? Nu se poate, Ministerul nu autorizează.

Nu râdeţi, aceste reglementări sunt sau vor intra în vigoare şi sunt în perfectă concordanţă cu legea europeană în domeniu.
Guvernul rromâniei nu va aştepta decât să vadă că se poate şi că nimeni nu cârâie. În 24 de ore Boc livrează ordonanţa şi cam asta e. Nu o să mai aveţi filme pe blog, dacă o să scriu ceva rău de Chiorul naţional, a 2 a zi rotld o să îmi interzică blogul şi tot aşa.

De aceea zic, gândiţi-vă înainte de a vă hlizi ha ha ha, l-au închis pe Fusu. Mâine, Fusu s-ar putea să fiţi voi. Dar atunci nu va mai râde nimeni.
Pentru că aşa zice legea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.