Țineți minte că vă povesteam acum vreo două săptămâni de ce am din nou nevoie de iPhone. A fost nevoie să mă conving, cu ochii mei și cu mâinile mele, cum te poți juca cu jucăria de care vă povesteam atunci.

Drăcia e ușor de tot de controlat, odată ce te obisnuiești, îți ia câteva minute să te prinzi de efectul celor două butoane principale: unul trebuie ținut apăsat pentru a activa comanda direcției prin giroscopul iphone-ului, iar celălalt pentru ridicare-coborâre și rotire în jurul axei.

Asta e tot, de aici depinde doar de tine să o faci să intre pe ușă sau să iasă pe geam, să zboare până în bucătărie cu un bilețel atârnat de ea sau să vâneze muște.

În casă ai o carcasă de polistiren pentru a nu rupe elicele de pereți, care îi dă un aspect mult mai războinic și o face să semene cu elicopterele alea din Avatar. Oricum, dacă rupi ceva, toate piesele ei componente se găsesc ca piese de rezervă la Orange.

Am făcut câteva poze și un filmuleț, pe care o să le puteți vedea puțin mai târziu, că acum nu pot să le urc. Jucăria poate fi cumpărată din magazinele Orange, sau de pe magazinul online Orange.ro, și pot fi folosite și punctele de fidelitate pentru a reduce din prețul de 319 euro. Nu e o jucărie ieftină, însă probabil e pentru cei chiar pasionați de așa ceva.