A fost Dragostea mea cea mare. Am mancat cu placere chiar si inainte de a fi preluata de cei de acum (da, din cea cu dressing special, asta e, era bun, pe doamne nu le condamnati, ce sa zic), după ce a fost preluata am mancat tot cu placere, pentru ca inca era decenta.

Dar deja s-a atins o limita de low. Din ce in ce mai mic, de a ajuns cat o carioca, din ce in ce mai scumpa, mergand spre 10 euro, leave it in sangue, cu 40 de lei iau un fel de mancare BUN la un restaurant decent, nu o carioca pe marginea drumului.

In rest, e ciudat cum ard cluburile si shaormariile astea…

www.facebook.com/weirdo.freqax/videos/10223780600800388/?d=n

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

35 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    or fi avut si bietii oameni nevoie de niste bani din asigurare
    la ei nu te gandesti?!?! :))

    incepe sa devina un trend chestia asta
    imi aduc aminte de bamboo cum a luat foc acum vreo 15 ani cred, zero victime, dar s-au incasat niste sume fabuloase din asigurari

    • #2

      a mai ars dd 2 ori de atunci

    • #3

      there you go :)) absolut intamplator sunt sigur
      sau cum era aia “un mic scurtcircuit la instalaria electrica!”

    • #4

      Nu stiu daca la Dristor Doner este atat de mare asigurarea incat sa acopere veniturile potentiale din urmatoarele 2 luni sa spunem cat dureaza renovarea.
      Era cel mai mare si cred ca depaseau ca cifra de afaceri orice restaurant din Romania.

      Poate doar daca nu planuiau deja sa se mute in alta parte.

    • #5

      Andrei, sunt convins ca toti 3 detinem adevarul absolut la ce s-a intamplat acolo, fiecare in felul nostru :))

  2. #6

    Scumpă rău viața la București. In Hamburg dau 7 euro pe șaorma mare la farfurie, de la turci veritabili. Și e mare.

    • #7

      În Vâlcea dau 2 euro, de la turci veritabili, și e tot mare. Nu cât Hamburg, dar totuși…
      PS: În Hamburg se mănâncă hamburgeri, nu șaorme.

    • #8

      E ceva mai scumpa la As urfa pe Steindamm dar face toti banii. Recomand kebabul. Au aia un gratar cu carbuni de balesc acu cand ma gandesc doar

    • În New York dau 100 de dolari pe o șaorma cât Empire State Building. Nu sunt veritabili turcii, dar am vrut să vă zic unde stau și câți bani am.

  3. #10

    Sa arda linistiti, ma doare la giubel. Eu si jumatatea mea mai buna avem bucuria simpla de a ne comanda acasa cate o shaorma la farfurie pregatita cu dragoste de localurile din jurul nostru. Ei bine, Dristor (Plaza) au fost SINGURII care si-au batut joc de fiecare data de comenzile mele, punand acolo ce au avut ei chef, nu ce am comandat eu. Ultima oara am crezut ca am primit comanda altcuiva, dar nu, doar atat s-a putut. Si sunt si printre cei mai scumpi, dar nici macar in Top 3 la capitolul calitate si savoare. Asa ca le urez mult mumu.

  4. #11

    Cand au inceput sa se extinda , carnea si sosurile lor devenisera cele mai seci mancaruri din Bucuresti, aveau literalmente gust de carton ud, se vedea ca au bagat banii in extindere si nu le a mai pasat de ingrediente. A urmat o pauza de vreo 3 ani in care luam cate una pe an, locatii diferite, si aveau aceeasi lipsa de gust.

    Acum si au mai revenit, in locatiile mai mici ( la Piata Sudului la strada, in Plaza si la Dristorul clasic sunt mult mai bune ingredientele decat la Budapesta unde a ramas si peste ani aceeasi lipsa de gust.

    Also, preturile difera in functie de locatii, asta nu prea cred ca stiu oamenii, la aia de pe Pantelimon de ex bagheta e 18 si lipia de pui 22, la Big si Budapesta, bagheta e 20 si lipia 22.

    Nu cred ca a fost vreo smecherie, nu cred ca au pierdut vreun ban in pandemie Dristor, dar e o problema cu locatile astea de langa blocuri, nu vreau sa ma gandesc la frica oamenilor din blocul de langa..

  5. #12

    S-au transformat din vanzatori de shaorma in vanzatori de cacat, la fel ca Mesopotamia.

    Shaorma cu gust artificial, sec, dimensiuni mici, “de design”, scumpa, “de brand”.

    Fuck them.

    Sunt doua chestii care fac o shaorma banala una de succes: sosurile si dimensiunile, iar Dristor le-a muit pe ambele.

    • #13

      Nu stiu daca dimensiunea trebuie sa fie un criteriu pentru o shaorma buna. Ba chiar din experienta cele mici sunt mai bune, mai usor de mancat.
      Doar ca la Dristor primesti o shaorma mica la pret de 2 mari.

    • #14

      Nici eu nu stiu daca “trebuie”, dar pentru multi consumatori, “este”, in sensul in care trebuie sa justifice pretul respectiv cumva.

      Nu e buna, dar e multa, gen.

    • #15

      Corect, o shaorma mare justifica pretul. Am vazut acum ca tu te refereai la shaorma de succes, nu ne neaparat buna.
      Dar chiar si in conditiile astea, lanturile Dristor Kebab si Dristor Doner sunt cele mai mari si cele mai de succes din tara.

    • #16

      Reclama e sufletul comertului, se spune.

      Nu cred ca sunt printre putinii care au o parere relativ proasta despre Dristor Kebab, probabil ca peste 4-6 ani nu vor mai fi primii, daca nu schimba ceva la strategia de vanzari/marketing/produs.

      Iei KFC/McDonald’s/Burger King – poti spune orice despre ei, si au destule probleme, dar ceva ce nu au schimbat in 50 de ani a fost calitatea produselor, mai precis savoarea/gustul.

      Or fi junk, or fi mai mult sau mai putin scumpe, dar ai predictibilitate, stii ca gustul ala e acelasi ca acum 10 ani.

  6. #17

    a ars frumos. zicea cineva mai sus de asigurare. sunt curios daca au avut asa ceva pt ca auzisem ca nu prea aveau legatura cu autorizatiile de functionare.

  7. #18

    N-am mai mancat o shaorma de…. Nici nu mai stiu de cand… O fi de la varsta?

    • #19

      probabil pentru ca stii mai bine ca e nasoala ptr organism?

    • #20

      Eu mereu am zis ca dintre mancarurile nesanatoase, shaorma este cea mai putin daunatoare pentru organism.

    • #21

      @Andrei: daca nu exagerezi cu sosurile asa e. Si fara cartofi. Dar fara sosuri si cartofi nu mai e cu “de toate”…

    • #22

      Cer mereu fara cartofi. Nu-mi place ca amestecati cu sosuri se transforma intr-o pasta dubioasa, fara niciun gust. In schimb la sosuri nu pot sa renunt, nu ar mai fi shaorma fara ele.

  8. Am mâncat o singura data de firma asta, undeva într-un mall. Nu mi-a plăcut, motiv pentru care nu am repetat experiența. Cea mai bună șaorma rămâne dpmdv cea de la Genin.

    • #24

      Si eu mancam inainte de la Genin destul de des. Doar ca acum vreo 2 ani am gasit niste tartite cu pene cu tot in carne si mi s-a luat de ei, nu am mai mancat de atunci.
      Eram dispus sa trec peste faptul ca vanzatorii aveau niste tricouri jegoase de nu se poate, ca donerele alea pareau ca nu au fost niciodata spalate. Dar daca te zgarcesti la carne, chiar nu merita sa mai ai clienti.

    • Din fericire pentru mine nu am avut astfel de surprize de la ei. Mănânc în continuare cu plăcere.

  9. #26

    Cata vreme mai acceptam sa ardem ca sobolanii in locurile in care ar trebui sa ne simtim cel mai sigur? #rezist

    • #27

      am murit))))))

    • #28

      Daca nu arzi … te rezolva cu mancarea. Nu stii daca tu mananci mancarea sau mancarea te mananca pe tine …

  10. #29

    Off topic.

    Mi-e dor de mega doner-ul din delegatie, dadeam 4 euro pe asa ceva, chioscul ala cumpara carne de 20 000 euro/saptamana, asa de mare avea rulajul.

    www.google.com/maps/place/Antalya+D%C3%B6ner/@50.3222787,10.2166133,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipO3MsO3-HubsOIlocVcRFPREF2xuP6mWqiEBtAm!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipO3MsO3-HubsOIlocVcRFPREF2xuP6mWqiEBtAm%3Dw203-h417-k-no!7i1960!8i4032!4m5!3m4!1s0x0:0x3ec6c7809e0c384d!8m2!3d50.321876!4d10.216344

    Cred ca imi opresc niste carne de miel si incropesc o shaorma corecta.

  11. Eu de abia recent am aflat că de fapt există două businessuri diferite numite shaorma Dristor, în urma unei “rupturi” de mai demult: există Dristor Kebap (cu logo verde, care e în centrul vechi și prin mall-uri și eu una prefer să mor de foame decât să mă ating de ce oferă ei) și există Dristor Doner – adică ăsta de la Budapesta (mă rog, Tineretului), de unde mai luam lipii vegetariene și mi se păreau… decente. Dar mă impresiona de fiecare dată sistemul lor de lucru / operare, se mișcau incredibil la ce trafic aveau.
    Îmi plac mult produsele Efendi, din centrul vechi, business micuț, dar mănânc rar fiindcă au chestii scumpe. Mă rog, oricum mi se pare că în București a ajuns să fie lux să mănânci în oraș, e mai scump decât în multe alte capitale.

  12. #31

    Nimeni: *nimic*
    Eu: Cel mai bun kebab pe care il poate manca un om vreodata il gasiti aici
    goo.gl/maps/YhWKGsc8zUZJ6CTX6
    Scharfes, mit käse und gemüse. Adica mit alles.

    • #32

      Asta-i la fel ca aia cu: “cei mai buni mici sunt aia pe care ii mananc eu de la carciuma lui Gogu din colt”.

    • #33

      Nu, asta chiar e cel mai bun kebab ever, si eu nu stau in Austria, am mancat acolo prin 2013. Am inteles de la cine a mai fost ca si-au pastrat calitatea si acum. Daca o sa am vreodata drum prin Austria o sa fac un ocol oricat ar fi de lung sa mananc iar.

  13. #34

    Oamenii sunt 99′ pe piata, isi permit preturile astea cat si zonele aferente, cand astia erau prin mall-uri multi visau sa aiba shaormerie in spatele blocului de unde luai sifoane. Cand ma duceam acu’ cativa ani pe acolo la 2-3 dimineata era prezentare de M-uri si bentley-uri, numa saracii pa 300-400 cai, era shaorma buna si o amestecau frumos, aceeasi calitate mereu din cauza fluxului. Ultima oara am luat din centru vechi cu gust de peste, direct gunoi, direct bolboroseala, direct cacare. Numa’ comparati dughene din orase gen Valcea cu Dristor, mereu au avut locatii bune si chiria era pe masura, vindeau cat n-au vazut altii la viata lor, exchange, restaurant pentru o shaormerie e ceva. Din pacate 10 euro e ceva pentru astia ca mine care merg cu autobuzul, anul trecut am dat iama la recomandarea unui “connoisseur” fix langa stadion, direct wc-u si de acolo, am zis ca-s in Mehico la cum era arata zona, aia merita incendiata la cata maioneza iti pune ca sa acopere carnea imputita, multa si proasta.

  14. #35

    Eu daca eram pompier nu aruncam atata apa peste un loc unde e posibil sa fie ulei incins. Dar nu sunt pompier. Am fost granicer, eu ii somez sa-si lumineze fața.