Domnul ministru Varujean Vosganiean are o problemă. Îl cercetează o agenție de-a statului pentru că a vândut gaz la ce preț a vrut mușchiul unui industriaș român. Desigur, nu e primul ministru hoț din românia, nu va fi nici ultimul, mai ales că e în concert cu Adriean “3 rânduri de borduri” Videanu.

Problema se pune atunci c\nd, din poziția de demnitar al statului, face cereri respectuoase către colegii săi demnitari, de a nu autoriza cercetarea sa penală. Pentru că, e clar, e cercetare politică. Și ce dacă a vândut gaz mult sub prețul pieței? A fost tot o decizie politică.

Ca să înțelegeți cât e de porc omul, spicuim

În concret, faptele care sunt reținute în sarcina mea prin referatul procurorului constituie exclusiv decizii politice în domeniul economic, potrivit atribuțiilor mele de la acea dată, de ministru al Economiei. Acele decizii au fost politice și, prin urmare, indiferent dacă au fost corecte sau eronate, ele nu au nici un fel de dimensiune penală, nu pot fi calificate infracțiuni și, în consecință, nu pot constitui temei pentru o cerere de urmărire penală.

În traducere, orice decizie iei ca ministru al economiei, nu ești pasibil de pedeapsă, pentru că, nu-i așa, deciziile politice nu sunt penale.

Am onoarea să îi rog pe distinșii colegi senatori să nu voteze cererea de urmărire penală a mea pentru presupusul complot și pentru presupusa subminarea economiei naționale.

În concluzie, să se cerceteze, primesc, dar nu pe mine.

Citiți tot, pentru că este extrem de interesant de urmărit ipocrizia cruntă a individului.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.