viorel duru

Mai țineți minte cum a fost distrusă Craiova?
Viorel Duru, împreună cu gașca condusă de Mircea Sandu, au decis să îi desființeze, ilegal, pe baza unei motivări ilegale.

Din momentul luării deciziei, toți jucătorii au devenit liberi de contract și au plecat gratis, la ce echipă au dorit. Pentru că nu mai aveau echipă, logic.

Degeaba a câștigat idiotul de Mititelu toate procesele cu federația. Degeaba a obținut reînscrierea în campionat. Deja răul fusese făcut, toți banii pierduți, jucătorii plecați. Trebuia să o ia de la capăt cu absolut totul.

Cu ce l-a ajutat pe Mititelu că a câștigat în justiție, demonstrând legimitatea clubului? Cu nimic. Mafia din fotbal își făcuse datoria.

Acum, scenariul se repetă.
Viorel Duru, același Duru care a înmormântat Craiova, a decis să nu le acorde rapidiștilor licența de Liga 1. Următorul pas e cumva desființarea clubului și obținerea de jucători gratis?

Nu știu, dar eu sunt perfect sătul de derbyuri gen Concordia Chiajna – Săgeata Năvodari. Oamenii încep să fie dezgustați de asemenea mizerii, fotbalul este într-o descreștere spectaculoasă, spectatorii nu vin la meciuri și nimeni nu încearcă să redreseze nimic. Echipe de suflet, echipe fanion, echipe cu sute de mii de fani, zac pe la matineu, pentru că… nu știm exact.

În schimb, avem proces de licențiere, foarte riguros, atât de riguros încât e distrus la prima înfățișare în orice proces.
Facă-se dreptatea lui Duru.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.