rd dragon

Sau, în nemuritoarele cuvinte ale lui Bruce Lee, Dragonul Roșu, mon amour. AM fost ieri, după mult timp, să îmi cumpăr clasicul sos de stridii, clasicul sos de ardei iute dulce și clasicele painici chinezesti cu diverse.

Din păcate, nu am găsit de acelea cu carne și varză, ci doar cu ciocolată și cu ou. Demențiale. Nu uitați, dacă vă cumpărați, le fierbeți la aburi. Și încă o chestie. Nu vă fie jenă să întrebați chinezul despre utilizarea respectivelor sosuri. Chiar e fericit să chițăie explicații.

În rest, mi se pare cam sărăcie în dragon. În clădirea centrală nu mai e nimic, chiar s-au închis toate magazinele. Se pare că nu mai merg chiloții și rochiile de nuntă, în magazinele sătești din românia.

Ah, au deschis mai multe restaurante sus, la food court. Am mâncat azi niște colțunași chinezești cu carne și sos de soia cu usturoi de se băteau turcii la gura mea.

Mă rog, tătarii…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.