Ok, am înțeles partea în care sunt o “prințesică mereu nemulțumită” și ca nimic nu îmi place și ca în loc să aduc raze de soare și bucurie aduc numai scâncete și tot tacâmul.

Nu o să ma plâng, o să fac o sugestie.

Înainte de a cumpăra mâncare de la raionul de mâncare caldă de la Mega Image, încercați să o mirosiți.
Sau mă rog, dacă ar fi după mine aș zice să nu cumparați mâncare caldă de la ei, mai ales acum când e sezonul nasului înfundat.

Și acum și povestioara care vine la pachet cu sugestia.
Marți în drum spre casă am luat mai multe chestii, printre care și minunatul lor pilaf cu ciuperci. Fiind răcită, abia dupa câteva înghițituri am simțit că parcă, parcă ceva nu era în regulă.
L-a gustat și prietena care era langa mine, bine, a semi gustat pentru că a scuipat totul în secunda doi.
Da, desigur, s-ar putea spune ca vaaai, dar nu o sa mor de la asta, se mai întamplă.

Nu. Nu exista așa ceva. Mâncarea era stricată. Mâncarea cumparata fix 40 de minute în urmă era stricată. Pilaful a fost mirosit puțin mai târziu și de doamna care servea la raionul respectiv, cu reacția ” daaa, vaaai, e stricată, cum se putea întâmpla așa așa cevaaa?!”.
Mâncarea nu se strica în 2 ore, parcă, nu? mai ales ca e ținută în vitrina lor specială. Presupun că, chestia aia a stat stricată toată ziua acolo.
Până am ajuns înapoi la magazin să le prezint situația mi se desfundase și nasul, am aflat și cum mirosea. Mirosea a ceva între acru și mort.
Gustul avea să îl simt peste câteva ore, dar o sa sar peste asta.

Am fost înapoi în magazin, întrebarea mea către ei a fost : Și dacă mânca un copil, la fel de răcit ca și mine, chestia aia?
Suntem mulți pe aici care știm sau macar ne dam seama ce înseamnă un copil otrăvit.
Nu o sa comentez răspunsul.

Totul se întampla în Mega Image-ul de pe Ion Mihalache 92.

Nu cred să fie un caz izolat, a mai pățit cineva ceva de genul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

141 comentarii Adaugă comentariu

  1. eu cu humusul, la Mega-ul de la Piata Galati … era acru si necomestibil …

  2. #8

    Si asa se dechide Mega Image peste tot. De ce nu si intr-un spital?

  3. #9

    ete printesa, se scandalizeaza ca-i miroase putin orezul luat din super market in timp ce unii oameni asteapta cate 5 ani pentru o amarata de punga de faina. nu ti-e rusine de tine?

    • #10

      Asta e ceva de genul ‘uite bah fite pe ea, se scandalizeaza ca e violata in grup cu perversiuni cand altele, cumsecade si dornice, nu ajung sa cunoasca atingerea unui barbat toata viata si raman fete batrane” 😀

  4. #11

    Tot ce tine de Mega a inceput sa puta in ultima vreme, inclusiv comportamentul personalului. Cei de la Delea Noua sunt campionii absoluti .

    • #12

      E un site undelucram ro si acolo zeci de mii de angajati si-au scris pana acum opinia despre compania lor in care lucreaza, unele companii au cateva comentarii de la angajati, alte companii care isi trateaza angajatii ca pe niste carpe murdare cum este si Mega Image au multe sute de comentarii venite de la angajatii lor nemultumiti, Mega Image se lupta aprig pentru ocuparea locului intai in topul angajatilor nemultumiti, ghici cum vei fi tratat in astfel de magazine in care 90% din angajati au o parere foarte foarte foarte proasta despre angajatorul lor

  5. #13

    Eu am patit tot la ei cu o caserola de carne. Au ei marca aia Gusturi Romanesti si am luat o caserola de friptura, pe eticheta scria ca expira in 3 zile, iar ambalajul acoperea trei sferturi din carne, ce era vizibil era umbrit de ambalaj si am contat doar pe termenul de valabilitate. Am ajuns acasa si cand am desfacut ambalajul am vomitat, era verde carnea si miroasea a o mortaciune lasata in soare. De atunci am renuntat sa mai cumpar marcile Mega.

  6. #14

    N-au plătit taxa de protectie astia de la MI? 🙂

  7. #15

    40% din alimentele din SUA se arunca! Mai mancati si stricat da-va dracu!

  8. #17

    In oceanu indian la fiecare 2 secunde un delfinas moare de foame si tu te smiorcai la un pilaf ? Ce sa faca, sa arunce mancarea ca esti tu mofturoasa ? E pacat de la Dumnezeu sa arunci mancarea !

    • #18

      Deci carnea de delfin e gustul suprem.Aproape la fel de savuroasa ca cea de om!

  9. #19

    Am crezut ca la noi e rau, pana sa ajung intr-o tara din Middle East..In Romania am patit-o parca o singura data in 30 de ani sa ma intoxic de la mancarea cumparata d-a gata. Un pui la rotisor de la Carfur, pui pe care dupa ce l-am desfacut in 2 am constatat ca era un pic verde la interior.
    Revenind, sunt de 5 luni in Middle East si deja m-am intoxicat de la mancare stricata de 2 ori. Odata carne de vita, odata peste. De fiecare data acompaniate de 2 zile in care practic nu esti om. Bagi apa pe o parte scoti apa pe 2 parti. De fiecare data, mancarea cumparata din spatii comerciale mari tocmai pentru a evita situatiile de genul asta.
    Dupa a urmat nevasta-mea. Am cumparat niste somon dar nu am luat de pe patul de gheata ci din frigider ca aratau mai bine alea din frigider. Ajung acasa de la munca, cu gandul la somonul gatit la cuptor si o gasesc pe nevasta-mea verde albastra..Saraca mancase deja pana am ajuns eu. Norocu meu..

    Ii vad pe astia d-aci cum mananca de la fel de fel de gherete de indieni dubiosi si nu au nici pe dracu. Cred ca functioneaza altfel omuletii d-aci.
    Asta asa, putin oftopic dar ramane sfatul sa nu cumparati mancare gata facuta 🙂

    • #20

      Te obisnuiesti. Eu probabil ca sunt mai tare de matze, ca m-am obisnuit din prima, nevasta-mea a tras cateva lozuri necastigatoare la inceput. In schimb am avut probleme, acum vre-o 4 zile cu niste ceafa cruda de la mega image virtutii. Futu-le muma in cur de nenorociti, nu mirosea, nu era dubioasa la culoare, dar am dat de chinu’ dracu 2 zile dupa aia.

  10. #21

    Nea Ilie era mai amuzant.

    #NeaIliePresedinte

  11. #22

    Daca Berwold e o Ea se subintelege de ce a fost dezgustata de pilozitatea mainilor unei tinere chelnerite. Dovada ca femeile nu isi iarta nimic intre ele.

  12. #27

    Tu prințesică ? De unde pana unde? Hai ca incepi sa ai haz, poate mironosita!
    Si uite ca primim mai multe vaicareli de la brewold. Arhi nu ai cum sa ii faci si ei un blog separat? Eu inteleg ca se screme si se chinuie fata sa scrie dar nu prea ii iese. 😀

    • #28

      Vladimir, ce ar fi sa ignori postarile mele? Uite, fa un exercitiu de vointa, ignora) imi place ca ti-ai pus coronita asta de critic absolut, sau incepi tu sa ignori postarile mele sau o sa incep eu sa iti sterg comentariile la postarile mele. Pentru ca ai zis deja de 10 ori ce ai avut de zis, mai schimba tu placa, e un fel de love-hate relationship aici la tine.

    • #29

      Qui s’aime se taquine

    • #30

      @ Mihaela

      Ba e invers!! 🙂

    • Qui s’aime se fut!!!:))

    • #32

      Vladimir, ma bucur ca am reusit sa ne intelegem reciproc.

    • #33

      cel mai cretin tip de comentator: comentatorul care fura identitatea altui comentator

    • #34

      @semeketh: Nu, nu e cazul) tot eu sunt, sunt doua mail-uri diferite si asa apare cand comentez logata pe arhiblog.

    • #35

      sau s-ar putea sa ma insel…

    • #36

      semeketh:te inseli, acolo era comentariul meu, dar a fost intre timp editat / sters. 😀

  13. #37

    Mi s-a intamplat la un Carrefour din Delfinului – Pantelimon, am luat pui rotisat, cald, prima zi am zis ca are mirosul de la punga de plastic, a 2-a zi deja se inverzise si avea un miros imposibil.

    Problema a venit la 2-3 zile cand am avut dureri de abdomen, medicul de familie m-a trimis sa-mi fac radiografii, alte 2 milioane aruncate.

    Asa ca mai bine cumperi un orez si-ti faci tu un pilaf sau o bucata de branza decat sa cumperi macare gatita din supermarket.

    • #38

      Intrebarea e de ce ai manca un pui rotisat si a doua zi? Ca e clar ca se nasoleste de cand incepe sa se raceasca. Astea se manaca pe loc.

  14. #39

    Arhi, te rugam sa nu mai postezi chestii scrise de femei. Te rugam f mult.
    Si nici poze facute de tine, daca se poate.
    Multumim anicipat

    • #40

      si , in principiu, sa nu mai postezi pe blog-ul tau ce vrei tu, ci ceea ce iti cer cititorii. Ca noi iti platim salariul, da?!

    • #41

      Eu ii dau voie sa mai faca si poze facute de el, dar cu barbati misto.

    • #42

      Si cu femei misto e ok.

    • #43

      @Iulia: Practic fiecare din noi contribuie putin la “salariu”. El ne ofera niste idei / texte / poze cu femei semidespuiate si noi ii oferim timpul nostru pe care il converteste in bani de la cei ce fac reclama aici. Daca nu ar mai intra nimeni pe blog nu ar mai putea sa produca bani cu ajutorul lui. Poate pe tine te socheaza, dar el chiar incerca sa ofere ceea ce doreste cititorul. Daca era un blog ce nu era menit sa faca bani, atunci ai dreptate, nu conta ce se ar fi postat pe el.

      Sunt totusi curios ce motiv are arhi sa o promoveze pe brewold, am impresia ca doar testeaza, pentru ca ea nu pare a aduce o valoare blogului.

    • #44

      vladimir, momentan vei consuma ce iti ofer eu. daca nu mai doresti asta, esti liber sa cauti iluminarea prin alte parti. multumesc

    • #45

      @Iulia – vad ca avem tot mai multe lucruri in comun. Relatia asta incepe sa promita 🙂

    • #46

      @DeeDee, nu-l las io pe Arhi să mă pozeze, dă-l în doamne-iartă-mă că cine știe ce poveste mai iese :)))

    • #47

      @Nea Ilie de la Sculărie, corect. cine stie cum s-ar putea interpreta degetul ala

    • arhi: iaca motivul pentru care consumatorii nu trebuie sa aiba cuvantul final in ceea ce priveste un produs 😀

    • #49

      nici nu au. nu le-a mai adus nimeni aminte demult

    • #50

      Pai pe tine te citesc cu placere chiar si cand nu sunt de acord cu punctul tau de vedere, eu, dupa cum vezi, comentez la intrusi.

    • #51

      valeria imi e prietena si mie imi place cum scrie. consider ca e un aport bun blogului. as prefera sa va intelegeti

    • #52

      Strict parerea mea: nu am nimic cu Valeria, e draguta, dar articolele ei sunt seci, nici macar o copie palida a articolelor tale, le lipseste zvacul, inima. Sunt seci si nu spun nimic desi contin multe vorbe. De asta sar unii la gatul ei. In plus face niste greseli de exprimare pe care cineva care scrie aici, chiar daca doar ca musafir al teu, nu are voie sa le faca. Pentru ca noi, cititorii tai, suntem invatati cu calitatea articolelor tale. Simplu, nimic complicat. In rest, casa ta- regulile tale.

    • #53

      “aduce un aport…”….Pffffff……

    • #54

      Iulia: era o rugaminte, nu cerinta.

  15. #55

    ba, voi sunteti contienti ca mancarea aia gatita acolo e facute din produse care-s aproape expirate sau chiar expirate?

  16. Eu am luat o data o bucata de carne de port sigilata. Am ajuns acasa, am desfacut-o si era verde. Am fost inapoi cu ea si a incremenit sefa de magazin. Nu am avut chef sa fac scandal.

  17. #68

    Am patit ceva similar la Cora Sun Plaza cu carnea cruda si de mai multe ori:

    Acum vreo cateva luni am luat pulpe marinate (servite din galantar). Din 10 bucati, 2-3 erau stricate. De atunci nu mai iau carne care nu e pre-ambalata de la Cora.

    Luna trecuta insa, am luat carne tocata ambalata la Cora si mici Black Angus (de la Integra). Ambele stricate. De atunci nu mai iau nici un fel de carne de la respectivul Cora.

    In plus si carnea preparata (raion mezeluri) de la ei tine suspect de putin.

    Si, apropo, nu e frigiderul meu de vina. Nu am avut probleme cu nici o alta carne (Carrefour, Lidl + multe altele tot de la Cora). Si intotdeauna verific termenul de garantie.

  18. #69

    Lucrez în comerț, într un lanț la fel de mare ca și Mega Image. Și sunt fix pe domeniul ăsta. Într-adevăr, în târg umbla vorba ca Mega-urile nu sunt cei mai serioși în partea asta de vânzare. Umbla povesti și legate de puii care trec de termen. Restul comercianților îi prelucrează cu o zi sau doua înainte de expirare, ei Mega, îi prelucrează după expirare.

  19. #70

    E vremea sa te apuci sa gatesti.

    • #71

      Gatesc) dar incearca tu sa gatesti pilaf pentru o singura persona, e o experienta superba))

    • Gatesti ca pentru doua si mananci doua zile la rand 😉
      Alte scuze? 😛

    • #73

      Fa pentru doua. Risc eu sa mananc. 😀

    • #74

      Beworld, invită încă o persoană acasă și ai rezolvat 2 probleme! invită respectiva persoană și cu un vin, ca să meargă la pilaful ăla!

    • #75

      Nu sunt iubitoare de pilaf si nici de mancarea gatita din super marketuri, a fost o mica slabiciune de moment, sa o numim pofta, care s-a sfarsit cam prost)

    • #76

      ooops. o singura persoana? pai cum te rezolvam sa nu mai fie una?

    • #78

      asa. si?

    • #79

      Cumperi o carne buna, proaspata si o gatesti dupa bunul plac. Nu cred ca e OK sa lasi pe cineva cu salariul minim pe economie sa decida (indirect) ce bagi tu in gura.

  20. #80

    Eu am păţit-o, de 2 ori încă, cu şaorma de pe Floreasca, de lângă spital/ stadion.
    Prima oară doar cu fântâni arteziene etc. Am zis că e de la mine din sistem.
    A doua oară rău de tot. Cu spitalizare şi alte alea.
    De atunci pas la d-ăstea. Nu iau decât proaspăt şi gătesc imediat după achiziţie.
    Nu mi s-a întâmplat să dau de verzituri – aşa cum scriseră mai sus cei din arhicommunauté.

  21. #81

    Ma, eu cand eram mica, am fost la munte cu ai mei si ne-am oprit sa mancam ceva pe drum. Atunci s-a infiintat o noua regula in familia noastra: nu manca de unde nu prea mananca lumea. Chiar daca am pofta de ceva foarte nesanatos ca o shaorma cu de toate sau o gogoasa, incerc sa mi le iau de undeva unde nu se mai termina coada, nu de undeva unde se plictiseste “cofetarul” si-mi da ceva vechi de o saptamana.

    • #82

      Zi merci ca n-ai fost prin Harghita/Covasna, ca nici paine nu mancati. Asa am auzit.

    • #83

      Regula asta e utila doar in anumite locuri si intervale orare, in vacante am mancat la pranz in restaurante pustii si totul a fost foarte ok. Te orientezi si la fata locului, eu ma imprietenesc repede cu personalul si mereu primesc recomandari pentru ce nu cunosc sau sfaturi de bine (gen nu lua baclava, face saptamana azi…).
      Dar te inteleg perfect, am avut doua toxinfectiii superbe cu tot ce trebuie si stiu cum e sa sufli si-n iaurt cand ceva seamana cu o experienta neplacuta.
      @ Sarpele: Bucuresteanca mica si naiva, eu aproape credeam ca oamenii ne vor vorbi in maghiara fara nicio emotie, dar nu: toti ne-au ajutat cu informatii corecte in romana. Chit ca se straduiau mai mult, am comunicat cat se poate de bine. Si da, stiu ca multi vor rade de prostia mea pe care mi-o asum cu rusine

    • #84

      DeeDee – sunt patit iegzact asa la celebrii mici (maaaari) de la dealu’ negru! (conoscatorii cunoaste). toata lumea-i lauda: ce mari, ce buni, ce gust, ce mama dracu’… si nu erau bine facuti, si gustul era naspa.
      era dever mare tot timpul, mai toata lumea: sefa, va rog repede ca ma grabesc sunt cu masina (majoritatea) – asa si eu ma grabeam si zic: moama, sa moara cocosu’ de ciuda, mananc de imi ajunge pana la cluj. dupa cativa km de vajaila in curbe, m-am inverzit io mai tare “ca” carnea aia stricata de la (insert hipermarket name) cu mirodenii puse pe ea sa nu miroasa si sa nu se vada (verdeata).
      urmatoarea data la micii (maaaari) de la dealu’ negru zic: sefa, sa mor daca mamanc din micii asti pana nu sunt patrunsi cum trebuie. si am stat la masa frumos si am asteptat pana au fost bine facuti.
      iar cu Mega – am servit mereu de la magazinul ala de “corporatisti” din pipera (zona fabrica de glucoza) unde sunt HP si celelalte – niciodata nu am avut probleme.
      gata, m-am laudat destul :P)

  22. #85

    eu am luat de la Mega Image branza. cand ajung acasa si desfac ambalajul: SOC SI GROAZA ! branza avea mucegai si mirosea foarte dubios. a trebuit sa desfac repede un vin rosu, sa spal niste struguri si sa ma apuc de treaba. ingrozitor. si acum cand ma gandesc imi vine asa cumva…

  23. #91

    Vorba englezului:

    Bullshit article. Much ado about nothing.

    • #92

      Este scris de berwold, zi tu sincer: la ce te asteptai?

    • #93

      Ia nu mai criticati. Fata a dat tot ce-i mai bun din ea.

    • #94

      As dori sa fie o zi in care Seniorul sa nu mai puna numele celui/celei care scrie articolul……ci Anonymus si gata. Sa vad eu daca va mai dati cu parerea aia misogina.

    • #95

      e oameni rai.

    • Bai da’ pricinosi mai sunteti. Acu’ pah bune – e un articol despre mancarea stricata de la MI. Asta poate genera multe discutii pe marginea conditiei omului modern care, privat de timpul lui liber, nu mai are timp sa-si prepare hrana si atunci recurge la metode de ne-conceput acum 40 de ani, cum ar fi achizitionarea hranei din diverse magazine; sau sa vorbim despre globalizarea care ne obliga sa cumparam produse din alte tari, turnate noua pe gat prin aceasta imensa palnie numita “supermarket”; sau sa vorbim despre magazinele care, in goana dupa taierea de costuri incep sa faca mancare din produse aproape de expirare, iar angajatii inchid ochii pentru ca le e frica pentru slujba lor.

      She’s going places, u know 😛

    • #97

      she’s going places jollica, dar nu la facultate, asta e sigur.

      Pentru ca deja a terminat una.

  24. #98

    Mancare de la Billa . never bad .. taste great !!

  25. #99

    Băh, io i-am zis la nevastă…
    – Ce căutăm noi în țara asta? Aici mâncarea e ca femeile… Toată proaspătă da’ n-are gust…
    Câți burgări de la fastfud am mâncat eu după treaba asta…

  26. #100

    Peste tot aceeasi problema cu mancarea gatita din raioanele supermarketurilor. Daca mi se face pofta de ceva, imi cumpar si imi fac acasa si ar face asemenea oricine ar fi avut ”norocul meu” cu niste pulpe la cuptor roz inauntru, nefacute, condimentate excesiv ca sa nu simti ca sunt stricate ( Mega Image Mosilor), apoi salata de boeuf intr-o noapte ca muream de pofta, (Carfour Orhideea) , apoi ulei plutitor deasupra unor chiftele marinate dintr-un Auchan.
    De 3 ori mi-am cumparat mancare gatita din supermarketuri si am zis ca e clar ca am prea multe figuri in cap si nu-i de mine.
    Oricat de bine ar arata in vitrina, nu mai cumpar, nu ma risc. Vreau ceva, imi fac acasa in 20 de minute, mananc o data pe zi si daca masa aia miroase a cadavru in descompunere si are gust de rumegus, atunci s-a terminat cu smecheria.

    Si da, am o cunostinta a carui copil de gradinita lua tampoane gastrice si pastile pentru ulcer din cauza faptului ca dimineata cereala cu lapte, la pranz mancare de raion, seara dulciuri. Pentru ca mame moderne cu extensii, jeg sub unghii si copii bolnavi.

  27. Ca o regula a degetului mare – nu-mi cumpar niciodata mancare gatita din super/hyper-market, indiferent cat de comod mi-ar fi. Prefer sa-mi iau de la mcdonald’s sau KFC, macar stiu ca acolo standardele de curatenie sunt respectate.

  28. #102

    Ba o fi ceva cu cora asta. Ca am luat si eu o sticla de vin. Mi-a parut cam prafuita, dar am zis ca na, la 57 de lei nu pre ia rumanu vin si d-aia s-a prafuit pe raft. Cand ajung acasa, soc si groaza! Vinul avea 28 de ani vechime. Maine poimaine o sa iau teapa la icre si ma trezesc ca deschid o conserva si icrele-s negre, negre…

    • Dude, nu-i de gluma cu asta, asa am patit si eu cu o sticla de whisky. Plm, nu se face sa comercializezi chestii vechi de 12 ani…

    • ai grija jolica. Eu am avut una de 5ani si m-am simtit rau de tot dupa ea. Cu o sticla de 12 nu prea stiu ce patesti

    • #105

      prietene, daca ai avut una de 5 ani nu zici pe net ca te salta politia, cica de pe la 16 ani in sus liber consimtit e legal. Dar la 5,,,wtf…u sick man

    • #106

      Eu tocmai ma pregateam sa ma dedulcesc in seara asta cu o sticla de porto cruz vintage 1989.Acum fug sa o golesc in chiuveta.

    • #107

      Lucica, daca-s negre-negre sunt stricate mah, sa nu le maninci. Mai bine mi le dai mie.
      Sau Doamne fereste, iti mai cumperi vreo stridie si-ti rupi un dinte intr-o pietricica d-aia sidefata de cica cresc prin scoici…

    • #108

      asa, sa avem grija de ssanatatea userului

    • #109

      pai la ce preturi se pun plombe in ziua de azi, adevarul e ca ma feresc de scoici st jacques ca mistretul de tiriac…pam pam

    • #110

      @carrera: daca nu iti permiti o “chiveta” merge si asa.

    • #111

      Asta cu sticla de vin la 57 lei din cora. 28 ani. Naspa. Au aia asa o grija sa tina vinul vechi in conditii ideale de numa-numa. Plus ca la 57 lei o sticla d vin asa vechi…e o chestie care e cam asa: daca e prost vinul, dupa 20 de ani o sa fie fix un vin prost de 20 de ani. Un vin rasarit de fo 2 ani e pe la 40-50 lei. Asa ca mai bine ia o sampanie proaspata si rece la icrele alea.

  29. Asta-i riscul emanciparii femeii

  30. #113

    Si te rog sa postezi ce scrie tipa asta in locul a ce scrie Nea Ilie. Eu prefer postarile ei despre pilaf, terase, pilozitate, nu despre taierea mieilor, hranirae vacilor si hora satului.

    Multumesc !

    • #114

      deci arhi, eu in locu tau m-as conforma. ca poate-ti da si una

    • #115

      Iti dau web in maiou, cu parul prins, vizibilitate buna, claritate, iti faci o laba si ma lasi dracului in pace. Vrei ?

    • #116
    • #117

      berwold pare simpatica, roxi cu tupeu, ilie sugubat.bleadi, m-as incinge la un foursome cu voi….

    • #118

      @random, sunt câteva chestii pe care-aș vrea să le reții
      1. berwold nu pare simpatică, ci chiar e.
      2. roxi nu are tupeu ci e o miștocăreasă deșteaptă – chestie care nu le reușește tuturor (și de-aia-mi și place)
      3. io-s mai mult băț decât șugu – nu nu cred că vrei să intri în nicio combinație cu mine

    • #119

      nea IIie
      pct.2
      nu i-a reușit.

  31. #120

    Bo$$, hai sa facem un poll…

  32. #123

    Io daca as cumpara mincare “gata facuta” de la supermarket cre’ca m-as rusina sa ma mai si laud cu chestia asta. Barbat fiind! De o femeie, ce sa mai zic? A, asta-i d’aia fara par pe miini, inteleg…

  33. precizez că nu am stat să citesc comentariile. spun din start că eu nu aş cumpăra în veci mâncare gata făcută de oriunde. e una un restaurant, unde mă duc să servesc un piept de raţă sau mai ştiu ce chestie pe care n-o fac acasă. dacă nu am bani mănânc o pizza la nşpe mii de pizzerii de cartier şi beau o bere. sau merg la o terasă cu vad şi servesc eternul mic dar nu cumpăr nici pilaf cu ciuperici, nici salată orientală, nici fasole bătută, nici … nu mai ştiu. continuaţi. bun, acum o să ziceţi că oamenii ăştia care, totuşi, cumpără sunt cei care muncesc din zori până în noapte. de acord că nu au timp, dar au bani. de ce mama huciului să nu plătesc fie o babă din bloc, pe care o ştiu, fie o cunoştiinţă dintre babete – că toţi avem din astea, fie nu ştiu. caut pe net, sunt atâţia oameni care ar veni să-mi facă piaţa şi mâncare de două ori pe săptămână. nu-mi place una o schimb, până găsesc să-mi placă gustul. ştiu, veţi zice că nu ştii pe cine bagi în casă, dar îi ceri buletinul, îţi faci o copie, te uiţi la om, etc… plus că nu mai ţinem valori de valori în casă, de bani nici nu mai discut, doar să ai cash-ul să-i dai ei cei 50 de lei promişi. oricum ar fi, aş face într-un fel ca să nu mănânc, seara târziu când ajung, de nu ştiu unde şi nu ştiu ce.

  34. #128

    Esti ospatarita? Pe cine servesti? 🙂

  35. #129

    Mega image are responsabilitate doar in cazul in care ar fi expirate. Mega image nu are umitate de productie pt pilaf ci cumpara de la fime de catering sau altii care se ocupa cu asta. Vina ar fi mai mult a producatorului, vanzatorul poate fi tras la raspjndere doar daca nu a respectat conditiile de depozit

  36. Eu îmi mai iau salata de vinete de la Angst. De la cel de lângă Basarab, dar și de la Universitate uneori. E foarte bună.

  37. #131

    mancare gatita din supermarket? never ever, cat ar fi de mare pofta. daca alta varianta nu am, atunci da, trec prin supermarket dar doar din simplul motiv ca ma uit la mancarea aia si imi trece brusc pofta de mancare in general. asa de bine arata toata.

    PS era cineva mai sus care zicea ceva de carne marinata. wtf?!? chiar nu stiti de ce “marineaza” aia ramasitele alea de carne?

  38. #134

    fata, ti-am rasfoit feisbucul acum o luna. vijuăl am fost cucerită, recunosc.
    dar par pe mana si mancare de la mega…cine te promoveaza?

  39. #136

    nu imi vine sa cred ca am zis “cucerită”.
    ok, sunt lia si femeie de acum. whadafuk 🙂

  40. #137

    Pentru ca gatesc bine, ma ofer voluntar sa-ti gatesc/sa gatim impreuna(in speranta ca nu vei mai manca asa ceva). Ai mailul meu (daca nu, ti-l da sefu’). No joke.

  41. #140

    Si eu am patit la fel tot cu pilaf de la mega – concept store piata sudului.

  42. #141

    eu am gasit pe cand eram in mega o bere cu sarsaparilla fara alcool expirata de 3 luni.
    I-am spus unui angajat de acolo ca exista asa ceva ca sa-mi spuna: e nah?… I-am pus berea in brate, s-a uitat la ea si mi-a spus: ah, multumim

    Nu am lucrat vreodata in domeniul FMCG dar nu exista o procedura pentru verificarea produselor daca sunt expirate ?