Ok, am înțeles partea în care sunt o “prințesică mereu nemulțumită” și ca nimic nu îmi place și ca în loc să aduc raze de soare și bucurie aduc numai scâncete și tot tacâmul.

Nu o să ma plâng, o să fac o sugestie.

Înainte de a cumpăra mâncare de la raionul de mâncare caldă de la Mega Image, încercați să o mirosiți.
Sau mă rog, dacă ar fi după mine aș zice să nu cumparați mâncare caldă de la ei, mai ales acum când e sezonul nasului înfundat.

Și acum și povestioara care vine la pachet cu sugestia.
Marți în drum spre casă am luat mai multe chestii, printre care și minunatul lor pilaf cu ciuperci. Fiind răcită, abia dupa câteva înghițituri am simțit că parcă, parcă ceva nu era în regulă.
L-a gustat și prietena care era langa mine, bine, a semi gustat pentru că a scuipat totul în secunda doi.
Da, desigur, s-ar putea spune ca vaaai, dar nu o sa mor de la asta, se mai întamplă.

Nu. Nu exista așa ceva. Mâncarea era stricată. Mâncarea cumparata fix 40 de minute în urmă era stricată. Pilaful a fost mirosit puțin mai târziu și de doamna care servea la raionul respectiv, cu reacția ” daaa, vaaai, e stricată, cum se putea întâmpla așa așa cevaaa?!”.
Mâncarea nu se strica în 2 ore, parcă, nu? mai ales ca e ținută în vitrina lor specială. Presupun că, chestia aia a stat stricată toată ziua acolo.
Până am ajuns înapoi la magazin să le prezint situația mi se desfundase și nasul, am aflat și cum mirosea. Mirosea a ceva între acru și mort.
Gustul avea să îl simt peste câteva ore, dar o sa sar peste asta.

Am fost înapoi în magazin, întrebarea mea către ei a fost : Și dacă mânca un copil, la fel de răcit ca și mine, chestia aia?
Suntem mulți pe aici care știm sau macar ne dam seama ce înseamnă un copil otrăvit.
Nu o sa comentez răspunsul.

Totul se întampla în Mega Image-ul de pe Ion Mihalache 92.

Nu cred să fie un caz izolat, a mai pățit cineva ceva de genul?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.