condrea

Spunea cineva ieri că moartea lui Condrea e cel mai bun lucru ce i se putea întâmpla româniei în acest moment, dinainte de alegeri. Pentru că nimeni nu va mai fi interesat de scandalul de la Sexy Pharma, ci toți vor fi ocupați să se înjure pe internet. Unii ca să susțină teoria asasinatului, alții ca să îi combată, pentru că e clar că sunt proști și nu înțeleg nimic. Aceiași oameni cărora dacă le spuneai acum 1 lună că toate dezinfectantele din românia sunt diluate la nivel 1/2500, și-ar fi făcut cruce și te scuipau.

Pe de altă parte, citeam o bagdasariadă de articol pe riscograma, unde deja devine clar că Condrea a fost ucis, clar că SRI-ul e acolo, clar că tot. După care mă gândeam că oameni precum autorul, Lucian Davidescu, are pretenția să îi dai bună ziua pe stradă și să îl iei în serios într-o discuție.

Da, și eu CRED că Condrea a fost sinucis. Faza cu remușcările, când e vorba de un om care a ucis cu bună știință sute de mii de românia, e fix pix. Omul era bine mersi, NU ERA URMĂRIT SAU ACUZAT DE NIMENI, avea toți banii la el, putea să se urce în proximul avion spre Elveția sau Israel și de acolo să trimită mailuri, precum brokerul Sima sau să scrie articole despre cum a fost lucrat de SRI, SPP, SMM, FMM și alte servicii interne românești.

Așa cum a fost sinucis și procurorul Panait, așa cum a dispărut convenabil și Codruț Marta, așa cum o grămadă de truțulești s-au perindat prin viața noastră, nebăgați în seamă de nimeni, dar care au făcut o groază de bani pentru potentații vremii.

Da, titlul e idiotic, fix ca tot ce înseamnă acest subiect în ultimele zile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.