Cât timp am ars-o elegantă pă Spanea, am profitat de existența amazonului lor la maxim, cu Prime super ieftin și livrare a doua zi. Și, printre prostiile cumpărate, am descoperit, într-o zi, pe dumnezeul bărbaților cu mult testosteron. Se știe, suntem chelioși din cauză că avem prea mult testosteron, da? De aia ne și plac femeile.

Dintotdeauna, pentru mine, tunsul a fost un iad. Sunt zgârcit, așa că 50 de lei la 3 zile ca să mă tundă zero un băiat parfumat la salon mi se pare overachievement, așa că o fac singur, acasă, cu mașina de tuns.

Dar vă spun, cu toată sinceritatea, Skull Shaver nu are comparație cu o mașină de tuns. Pentru simplu fapt că te tunde aproape zero, părul nu e decelabil decât dacă dai în răspăr, în rest, fix ca și cum m-aș fi bărbierit cu lama în cap. Plus, foarte rapid, maxim 5 minute și ăla e, iar dacă te faci din 3 în 3 zile, e totul absolut curat, părul rămâne în lamele.

Îl găsiți pe Amazon, sunt și variante mai scumpe, eu am luat-o pe cea mai ieftină pentru că nu știam dacă e ok, dar când își va da actualul obștescul sfârșit, trecem la variantele mai hardcore.

În poză sunt tuns ieri dimineață…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.