Se dă un concurs, ceva mizerioară cu Legea se aplică și pe net, organizat de Ministerul Justiției, patronul cel mare al tuturor infracțiunilor din românia.

Evident, doamna Gorghiu, proastă de pute pământul sub ea, se bagă locomotivă pentru PNL și își trage plăpumioara concursului pe dosul propriu, ieșind la rampă cu declarații pompoase, despre cum i se rupe inima de bieții copii, care au ajuns să creadă că legea nu se aplică pe internet sau suferă de bullying. Totul bine și frumos, până când nu mai e:

Curajul pe care îl are Francesca-Denisa, clasa a 10-a Focşani, de a spune ce a păţit, pentru că ştie că ”există numeroase cazuri de acest gen cu care se confruntă adolescenţii” este excepţional.

Deci o adolescentă de a 10 a, Francesca-Denisa, din Focșani, trece prin probleme grave la școală. Iar Alina Gorghiu, ca o vacă cu cabină ce e, îi dă numele în mod public, să știe toată lumea. Câte fete de clasa a 10 a, din Focșani, pot fi numite Francesca-Denisa? Sigur, multe de tot.

Noaptea minții.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.