Stateam azi in parcare la Carrefour, in zona de taxiuri, incercand sa imi bag in portbagaj umilele-mi cumparaturi.
Si am vazut-o pe ea. Cea mai spectaculoasa femeie vazuta recent de mine. Frumoasa, violent de frumoasa la chip, cu niste ochi migdalati, de o culoare deschisa, un par ca o flacara in v, ajungand la mijlocul spatelui, o rochie provocatoare, dintr-o muselina semitransparenta, colorata divers si acoperindu-i doar pulpele superbe, stranse doar in niste ciorapi pana deasupra genunchiului.

Dupa care s-a intors cu spatele la mine, in timp ce vorbea cu alta tipa, a indoit usor genunchii, si-a scos chilotii din cur si au plecat mai departe, vaporoase ca niste fantasme.

____________________________________________________________

Bravo, sunt perfect de acord cu domnul Bufnici. E necesara o discutie clara in spatiul public daca avem sau nu voie sa fim pedofili, sa apreciem fetite in functie de gradul de sexualitate pe care il imprastie, sa judecam femeile si prezenta lor la plaja in functie de cantitatea de vergeturi, pentru ca tinem la sanatatea lor.
Nu mai bagati pumnul in gura jurnalismului onest!

____________________________________________________________

Baietii aia de la Casa Jurnalistului, pe Telegram, scriu de zici ca sunt angajati la agentia TASS. Ce a facut Rusia e catastrofal, vai, Ucraina e intuneric, nu se repara mai devreme de cateva luni, CATASTROFA!
Desigur, catastrofa si-o sustin cu un link catre Reuters, care Reuters e bataia de joc a twitterului, pentru ca au contract in vigoare cu TASS, la propriu, primesc bani ca sa le distribuie stirile, iar ce fac ei numai jurnalism nu e.
Mai rasfirati, bai baieti, mai rasfirati, ca ne-am saturat de atatea asa zise surse echidistante.

____________________________________________________________

Mie imi place ca toti analistii discuta cum ca Elon Musk s-a suparat pe ucraineni si nu mai vrea sa le dea Starlink, cum ca vai, e din cauza ambasadorului Melnik si tot felul de tarantele.
Nimeni nu discuta despre posibilitatea ca Musk sa fie emis anumit cacatul ala cu Cedati teritorii rusiei, stiind prea bine ce reactii va starni, permitandu-i sa ceara sute de milioane de dolari statului american fara sa miste un deget.
Smart, nu? Ce baiat bun e Musk.

___________________________________________________________

Daca nu sunt fermecat de noua melodie scoasa de Queen, utilizand vocale de-ale lui Freddie și o consider doar o metoda a producatorilor de a mai mulge niste bani pe baza memoriei răposatului, voi fi blamat si scos de pe internet, cum se practica?

___________________________________________________________

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.