Și ca să încheiem apoteotic discuțiile despre sex din prima zi după concediu, cred că nu prea se dă atenție suficientă și de către partea noastră, a celor considerați deschiși și relaxați în privința identității sexuale și care nu ne ghidăm viața după niște legi făcute acum 2000 de ani pentru a ține în lesă persoanele mai puțin dezvoltate mental, față de știrea cum că în Scoția copiii de 4 ani își pot declara o altă sexualitate, la școală, fără știrea părinților și fără ca părinții să fie informați despre asta.

Nu am idee pe ce studii se bazează o asemenea decizie și cât de constituțional este, vizavi de constituția Scoției. Oricum, de fapt legea se referă la incluziune, copiii nu sunt întrebați ce orientare sexuală au, pentru că ar fi, evident, o idioțeni, ci dacă și-au ales alt nume și e vorba de copiii despre care educatorii văd că au tulburări de identitate. Ceea ce e ușor diferit față de AU VOIE SĂ ÎȘI ALEAGĂ SEXUL HUOOO, DACIAAA!

Desigur, prin prisma unui părinte, consider că e o idioțenie incredibilă, un amestec incredibil în prerogativa primordială a unui părinte, cea de a decide în viața copilului său. Dar, deși grav, nu asta cred că e cel mai grav.

Cel mai grav este că organizațiile LGBT din Scoția au salutat această decizie și și-au asumat-o ca pe o victorie a luptei lor seculare blabla. Ori o asemenea atitudine este exact ce trebuie pentru a cataliza ura și oprobriul tuturor celor indeciși, celor care nu au neapărat o părere în domeniu, nefiind interesați de subiect. Brusc, oamenii DIN TOATE ȚĂRILE EUROPENE vor avea o mișcare de recul față de LGBT, gândindu-se că se pot trezi și ei ca în Scoția, îți duci fetița la școală și o aduci băiețel, pentru că unui educator i s-a părut că are altă identitate sexuală. Dintr-o dată, teama că LGBT vor să ne facă copiii gay a devenit reală, e acolo, are o identitate și poate fi arătată cu degetul.

Pur și simplu această declarație reprezintă unul din cei mai mari pași înapoi în domeniul acceptării normalitații sexuale din ultimii 20 de ani. Puteau să lucreze handicapații gen AUR până la anul și la mulți ani, asemenea impact nu l-ar fi obținut nicicum.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.