stupid

Să presupunem că ești prieten de mulți ani cu un tip. La modul că i-ai ajutat familia, l-ai ajutat pe el, cât de mult ai putut, ai lucrat împreună cu el, i-ai dat bani de bere și mâncare când chițăia de foame, l-ai adus la tine în casă, nevestele v-au fost prietene între ele, ce să mai zic, tacâm complet, prietenie completă.

După care afli că acest prieten te mănâncă de cur pe unde poate, ba mai și scrie articole public în care te înjură, fără nume, desigur, dar cu legătură fix la ce scrii tu.
Și îl întrebi Alo, amigo, de ce faci asta? Răspunsul e simplu. De fapt nu e vorba de tine. După care continuă să te înjure. Tot așa, curajos, fără nume și prenume.

Ok, ce să crezi? Că omul e mizerabil și te-ai înșelat atâția ani? Că au avut dreptate toți cei din jurul tău când îți spuneau că e mizerabil și tu îl țineai în brațe, împotriva tuturor? Că doar s-a folosit de tine de fiecare dată?

Chiar atât de josnic să fii?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.