Bănuiesc că ştie toată lumea de mişto-ul făcut de tipii care au realizat logo-ul României dintr-o frunză cumpărată de pe iStock Photos. Nu vreau să comentez, mie mi se fâlfâie mai exact, dar trebuie să spun 2 chestii.

1. Pentru cei care o tot dau cu Elena Udrea nu avea de unde să ştie că logo-ul nu e original. Corect, ministrul nu are de unde să ştie. Dar de aia e obligat să plătească şi plăteşte, din banii de la buget, căruţe de specialişti care se pricep. For fuck`s sake, e vorba de logo-ul României, pe care tu dai 900 000 de euro, dar nu angajezi un designer expert? C`mon, e atât de cusută cu aţă albă…

2. Singurul argument al celor plătiţi de pedelici să încerce să închidă gura publicului este că Piticu e angajat la iRealitatea şi că e clar plătit de Vântu să o denigreze pe sărmana elenuca. (cc @un imbecil numit lol, Badea, deşi alt Badea, bănuiesc că idioţenia se transmite în familie)

Imbecililor, ia căutaţi voi în arhiva piticu.ro, cam prin octombrie-noiembrie 2009, să vedeţi ce opţiune politică are el, de fapt. După care puteţi mânca liniştiţi un mare rahat. Atunci nu era vândut, nu lucra la Realitatea?

În rest, după cum am spus. Mi se fâlfâie.

Foto: Cristian Gabrea

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.