O vedeți în revolta vestelor galbene din Franța.
Ce s-a întâmplat în ultimii ani în românia?
S-au mărit taxele. S-au mărit taxele pe combustibil. S-au mărit de nuștiucâte ori asigurările și salariile mafioților de la ASF. Ce au făcut românii?

Păi…nimic. Practic, au ieșit în piață, au dansat pinguinul, când s-au enervat masiv au ieșit FOARTE MULȚI și au dansat pinguinul, când alții au încercat să fie mai agresivi și să arate că, totuși, nu am avea chef de dans, s-au dat toți la o parte și i-au arătat cu degentul jandarmilor Uitați, dragi jandarmi, luați-i pe acești agitatori care se amestecă în protestul nostru pașnic care va schimba din temelii românia.

Singura dată când a fost mai serios a fost la manifestația diasporei și atunnci a fost așa DOAR pentru că PSD nu a vrut să riște și și-a pus călăii să ia la omor femei, bătrâni și copii, sub cuvânt că sunt agresivi, tocmai pentru a da un exemplu bun. Cât de pregătiți sunt jegurile de jandarmi, s-a văzut atunci când niște băieți cărora nu le e frică de bătaie au pus parte în parte cu ei, iar jandarmii mângâiau cu fețele asfaltul.

Ce se întâmplă la francezi?
Macrou dorește să mărească taxele și să pună o nouă taxă pe benzină.
Moment în care oamenii s-au strâns în comandouri, au dat cu jandarmii lor de toți pereții și i-au umplut cu benzină și molotoave, au dat foc mașinilor din zonă, au distrus tot ce au prins și, în grup organizat, i-au amenințat cu moartea pe cei ce se gândeau să răspundă invitației lui Macrou la negocieri.

Și, în pofida bătăilor de stradă, arestărilor și a tot ce se întâmplă acolo, nimeni nu cedează iar parisul e un câmp de luptă. Ultima știre ar fi că nu se mai pune nicio taxă pe combustibil și se vor rediscuta restul de taxe.

AȘA se câștigă drepturile în stradă. AȘA bagi frica în ei, dând foc și distrugând tot, cum au făcut vestele galbene în franța. Nu psalmodiind îndemnuri la pace, liniște profundă, întors cu spatele la jandarmi pentru penetrări mai lesnicioase, free hugs, grupuri care încremenesc împreună 5 minute la metrou și alte gayisme de genul.

Pentru că, iată, după lupte de stradă, francezii își câștigă drepturile cerute. Românii, după ce au dansat pinguinul, s-au invitat reciproc la plimbări mărețe la guvern, urmate de procesiuni și îngenunchieri la crucifixuri și, la final, au întorsc spatele, într-un protest crunt, jandarmilor, sub sloganul Na, nu avem alifie, sâc, sâc, o să vă incomodeze la intrare, au câștigat un căcat.

România e futută din toate direcțiile de PSD, care și-a băgat absolut toate legile, pe care le-a promulgat incompetentul de la cotroceni, taxele și impozitele au crescut la maxim, prețul combustibilului e cu 50% mai mare decât era când a venit PSD la guvernare, totul e cool și bine. Dacă ne enervează, așa de tare ieșim la victoriei și manifestăm pașnic, de nu se văd. O să îi privim cu ură de o să își dea demisia.

Între timp, jandarmeria română își cumpără bastoane cu electroșocuri. Să fie bine, ca să nu fie rău. Poate așa înțelegeți de ce Franța a fost un imperiu iar țările române au fost, întotdeauna, sclave unei puteri sau alta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.