irina margareta nistor

Nu doar o dată, am întâlnit pe internet, bloguri sau facebook, un link către mine, de la câte o piarizdă, mai mult sau mai puțin amică de-ale mele, cu formularea gen

A scris și Arhi (Zoso) aici, nu sunt neapărat de acord cu formularea, dar mesajul e atât de puternic etc

Păsăricilor, permiteți-mi să vă spun că rândurile voastre așa zis elogiative mă lasă rece. Aș fi vrut să scriu că mi se rupe de ele, dar decența mea este arhicunoscută și nu îmi permit să o stric doar așa, din vârful condeiului.

Ideile mele sunt simple. Simplu exprimate, simplu scrise. Idei ca să înțeleagă și ultimul prost. Modul de a le exprima este un mod voit astfel și face, intrinsec, parte din mesaj.

Aceste lăbăreli piaristice, cu vai, forma e nasoala, dar mesajul e minunat, nu mă încălzesc nici măcar la ciorapi. Nu sunt interesat de gunoaiele voastre frumos împachetate, nu sunt interesat de ideile voastre, nu sunt interesat de laudele voastre. Îmi sunteți profund indiferente.

Așa că, vă rog eu frumos, nu mă mai lăudați condescendent. Pentru că există șansa să renunț la decența mea arhicunoscută și să…nu știu, să spun, cu vocea Irinei Margareta – Nistor, în loc de fuck you, un Du-te dracului, fă femeie, cu prostia ta cu tot.