Se dă o discuție interesantă, despre cum în Franța s-a lansat un serviciu de telefonie și internet nelimitat, cu 20 E. Oamenii comentează, vin, dau idei, date despre alte servicii, până caând apar ai noștri.

sincer dupa parerea mea… e ca nu e foarte scump daca ofera la liber ce doresti nu doar trafic pe net!
Dar sa nu uitam, sa nu fim orbi… sunt milioane de romani care castiga 130 de euro pe luna poate, v-ar conveni din aia sa platiti 20? n-ati incercat sa cheltuiti cat mai putin? Da, o sa-mi sariti in cap ca nu stiu ce… dar asta e realitatea din aia 130 de euro mai trebuie sa si traiasca omul ala, poate are si familie.

Deci da? Există oameni care câștigă 130E pe lună. Desigur, dacă câștigă 130E lunar, omul are nevoie de smartphone, minute nelimitate și opțiune de internet nelimitat, pentru că se știe că toți rromânii care câștigă 130E folosesc aceste opțiuni și aceste telefoane. La urma urmei, când dai la sapă, e absolut obligatoriu să te oprești, să mai dai un twitt, să îți updatezi statusul pe facebook, scrii 2 comentarii pe blog, după care te întorci la muncă. În pauza de masă discuți business câteva zeci de minute, între 2 cepe sparte și niște slăninuță de caviar, plus câteva zeci de minute cu soția, care te ține la curent cu evoluția burselor internaționale real-time, deci ai nevoie și de multe minute de telefonie.