Nu și la țară, din câte se pare. Cei de la INS sunt de părere că oamenii de la țară nu sunt suficient de doxați încât să folosească un calculator cu conexiune la internet.

Comunicat de presă din data de 27.10.2011

Pentru intensificarea ritmului de înregistrare al datelor în vederea finalizării recenzării tuturor persoanelor şi întregului fond de locuinţe până la data de 31 octombrie a.c., Secretariatul Tehnic Central al Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor 2011 recomandă persoanelor care locuiesc în Municipiul Bucureşti şi care nu au putut fi contactate de recenzor să opteze pentru metoda autorecenzării. Această metodă este descrisă în „Procedura pentru autorecenzare” care va fi disponibilă pe site-ul Recensământului populaţiei şi locuinţelor 2011 la adresa: www.recensamantromania.ro, secţiunea “Instrumentar” din meniul principal, începând cu ziua de vineri, 28 octombrie 2011, orele 12.00.

Utilizarea acestei metode se recomandă persoanelor care dispun de utilităţile tehnice necesare şi doresc să furnizeze informaţii statistice prin procedura menţionată mai sus.
Detalii privind „Procedura pentru autorecenzare” vor fi prezentate mâine, 28.10.2011, ora 10.30, în cadrul unei Conferinţe de presă ce se va desfăşura la sediul Institutului Naţional de Statistică.

Deh, cine vă pune să nu stați în capitală?

Multumesc Gabriela Răileanu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.