Am un prieten a cărui mamă are hernie de disc și e claustrofobă. S-a dus la medicul ultralăudat Florin Exergian, de la spitalul de fifi nr.9, tipul a privit-o în ochi pe femeie, care din când în când urla de durere, (la hernie de disc practic ai niște crize de faci pe tine) și i-a șoptit textual Nu am ce să îți fac, vino cu CD-ul ce conține RMN-ul coloanei.

A umblat ăsta o grămadă până a găsit un RMN care e practicabil și pentru claustrofobi, desigur, nu în românia, a mers până acolo, a cheltuit cred suficienți bani și reușește, face RMN. Ia CD-ul, că atât i s-a cerut și se întoarce în .rro

Vine cu CD-ul în dinți, așteaptă vreo 2 zile pe la ușa cabinetului, reușește să intre, poftiți domnu’ doctor CD-ul, așa cum ați cerut. La care medicul, suveran:

Vino cu planșele originale, nu am eu timp să mă uit pe CD-uri.

Și l-a dat afară din cabinet. Fără alte discuții, fără nimic. Deci #nojoke, nu a mai putut intra în cabinet. Desigur, nu există nici un fel de planșe, totul e pe CD. Un drum la viena, pentru că domnul doctor e plictisit? Desigur, oricând! Da, e posibil să se poată rezolva printr-un telefon și trimise planșele prin curier. Dar e de remarcat bunătatea unui om, care condamnă un alt om la durere, fie și o oră în plus, doar pentru că lui îi e lene să bage un CD în calculator.
Păi nu?

Pentru eventualii suporteri și oameni de bine, din ce înțeleg nu îi contestă nimeni profesionalismul, capacitatea de operare, pentru că de aia s-au dus la el, e cel mai bun, a fost la tv etc.

I se contestă umanitatea.